Scoret to og skadet seg

Milan Baros virker å ha funnet scoringsformen, men fikk en stygg smell i gårsdagens treningskamp. Varierte pre-EM resultater for Liverpool-spillerne. Rafael Benitez på vei til Merseyside?

Etter å ha scoret mot Bulgaria i forrige uke, nettet Milan Baros i går begge målene da Tsjekkia slo Estland i en oppvarmingskamp før EM. Det fører hans totale antall mål opp i 16 på 25 fulle landskamper. Gårsdagens kamp endte likevel ikke så bra for den talentfulle spissen, som måtte ut med en skade allerede etter 36 minutter. Det hersker en smule usikkerhet rundt om dette kan true Baros’ deltakelse i EM-sluttspillet, men en uttalelse fra landslagets assistenttrener tyder på at det ikke er tilfellet. Vladimir Smicer, en spiller som for øvrig linkes til Lens i dag, spilte andre omgang for Tsjekkia.

 

Pinlig tap for Tyskland

Under en uke før EM-sluttspillet starter ser det ut til at Tyskland sliter. Med Dietmar Hamann på banen i 84 minutter, ble det  hjemmetap 2-0 for Ungarn i går. Sveits og Stephane Henchoz er på sin side bedre i rute, selv om Liechtenstein ikke skulle utgjøre den helt store utfordringen. I går sikret sveitserne seg uansett selvtillit med en 1-0 seier. Henchoz spilte første omgang.

 

Benitez til Merseyside?

The Guardian skriver i dag at Rafael Benitez er på vei til Merseyside, og at Liverpoool håper å kunngjøre ansettelsen av ny manager innen 48 timer. Vi vet ikke hvorvidt dette stemmer, men Liverpools styreformann Rick Parry er iallfall ventet tilbake fra ferie denne uka. The Guardian antyder for øvrig at i tillegg til Roberto Ayala, Pablo Aimar og Santiago Canizares, kan også Fransisco Ayestaran komme til å følge Benitez i en eventuell overgang.

 

Traore på utlån?

West Bromwich ønsker å signere Liverpools franske forsvarer Djimi Traore, men rapporter tyder på at overgangen vil ta form som et års utlån. Det er ventet at det vil skje ting i denne saken når Rick Parry returnerer fra ferie. Når Liverpool heller ikke har noen manager, er det så godt som stillstand på Anfield for tiden. På grunn av denne usikre situasjonen har Liverpool sett seg nødt til å avvise en invitasjon til å spille treningskamp mot Crewe, skriver KopTalk.

Terminlista for neste sesong blir ikke klar før den 24. juni, men allerede nå kan DU sikre deg billetter til møtet med Manchester United på Anfield, samme hvilken dato det blir.