Sent avspark mot Newcastle

Kampen i FA-Cupen mot Newcastle er nå bekreftet til lørdag 24. januar klokken 18.35. TV2 bekrefter at de ønsker å sende kampen, men er usikker på i hvilken form.

BBC og Sky Sports har nå tatt ut sine TV-kamper, og ikke uventet er Newcastle-kampen en av dem som er tatt ut. Litt overraskende er imidlertid kampen satt opp med sent avspark lørdag kveld.

 

TV2s Svein Mathisen jublet ikke da liverpool.no ringte ham om nyheten. TV2 sitter som kjent med rettighetene og hadde gledet seg til å sende rundens stor oppgjør mellom Liverpool og Newcastle direkte.

 

- Vi fikk tidligere i dag indikasjoner på at kampen ville gå tidlig søndag. Normalt krever politiet at storkampene går tidligere på dagen. Derfor er jeg overrasket over å høre at kampene er satt opp slik.

 

Avsparket kolliderer med TV2-Nyhetene. Dere har tidligere sendt FA-Cup i opptak fra klokken 19.20 lørdagskveld. Er det aktuelt å gjøre dette med denne kampen også?

 

- Sporten har helt klart et ønske om å sende oppgjøret direkte og i sin helhet. Dette avsparktidspunktet er som du sier problematisk for oss. Jeg regner med på at vi tar en avgjørelse i løpet av morgendagen på hva vi kommer til å gjøre, avslutter ”Matta”.

 

Slik er TV-kampene satt opp:

Lørdag 24. januar:

 

Kl 13.30: Southend or Scarborough v Watford or Chelsea (Live on Sky)

Kl 18.35: Liverpool v Newcastle United (Live on BBC)

 

Søndag 25. januar:

 

Kl 14.00: Manchester City or Leicester City v Tottenham Hotspur (Live on

BBC)

Kl 17.05: Northampton Town or Rotherham United v Manchester United (Live on

Sky)

 

Hvert av tv-lagene vil motta en kompensasjon på £265,000 for å være på skjermen.