SISTE: Cissé brakk beinet - ute for resten av sesongen?

Liverpool bekreftet sent lørdag kveld at rekordkjøpet brakk beinet i oppgjøret mot Blackburn. Skaden er alvorlig, og spissen kan kanskje ikke spille igjen denne sesongen.

Hva er det med Liverpool og Ewood Park? Tre beinbrudd på to kamper. Det skal ikke være mulig, men nå har det skjedd igjen. Etter fjorårets oppgjør tidlig i sesong, hvor både Jamie Carragher og Milan Baros måtte gå av banen med bruddskader og mistet mange måneder av sesong, skjeddet det igjen i dag med Djibril Cissé. Historien gjentar seg. Utrolig, men sant.

 


Den venstre leggen til Cissé har en unaturlig vinkel - her beinbruddet som spolerer resten av sesongen. Sekunder senere ligger spissen og vrir seg av smerter.

 

 

Bildene på denne siden viser øyeblikket hvor Djibril Cissé venstre legg nesten står i 90 grader – og han brekker beinet. Spissen ble straks båret av banen og på sykehus i Blackburn sent lørdag kveld ble det dessverre konstantert brudd i venstre skinnlegg. En talsmann for LFC bekrefter dette på klubbens hjemmeside. Franskmannen skal operere inn en støttepinne i beinet i morgen. Det heter videre at skaden er alvorlig, og det er tvilsomt at han kan spille igjen denne sesongen.

 

Dette er ikke bare alvorlig for spissens videre karriere, det er samtidig et alvorlig slag mot klubbens sportslige ambisjoner denne sesongen. Tidligere i sesongen mistet vi som kjent kaptein Steven Gerrard med en langtidsskade. Nå forsvinner en annen stor profil ut av laget med en langt mer komplisert skade. Sesongen er trolig over for spissen nå. Med kun en rutinert spiss i stallen (Milan Baros), er det ingen tvil om hva Benitez kommer til å be om penger til når transfervinduet i januar.

 

 

Cissé holder seg på bruddstedet og kjemper mot smertene. Minutter senere blir leggen pakket inn med en spesiallaget støttebandasje av klubbens lege. Slik bandasje brukes i de tilfeller man frykter beinbrudd.

 

Frustrert manager krysser fingrene 

Det var en lettere frustrert manager som møtte pressen etter en opphetet og begivenhetsrik kamp. – Vi gikk ut med høyt tempo, scoret et mål, men falt litt av og fikk to mål mot oss. Han var spesielt opptatt av målet vi slapp inn på overtid i første omgang. – Det siste målet til Blackburn var altfor lettvindt. Vi skal ikke slippe inn slike mål!

 

Benitez fortsatte: - I andre omgang klarte vi å skru opp tempoet igjen, og kontrollerte deler av kampen. I de 15 siste minuttene gikk det imidlertid frem og tilbake og alt kunne ha skjedd. Jeg er imidlertid frustrert over at vi misbrukte gode sjanser til å score vinnermålet.

 

Dagen overskygges dog av det som trolig er en ny, alvorlig skade på en Liverpoolspiller på Ewood Park.