Smicer og Partridge i CL-tropp

Skadeforfulgte flankespillere med tillit foran gruppespillet i Mesterligaen. Steven Gerrard sliter fortsatt. Graeme Souness slutter i Blackburn og tar over i Newcastle.

Otsemobor og Welsh ute

Liverpool har sendt inn sin tropp til UEFA for gruppespillet i Champions League.  De eneste spillerne som er registrert med nummer foran denne sesongen, og som ikke er med, er Jon Otsemobor og John Welsh.  Otsemobor er tidligere blitt anbefalt å gå på utlån av Rafael Benitez, og Welsh er tydeligvis heller ikke med i managerens umiddelbare fremtidsplaner.  Det er funnet plass til både Vladimir Smicer og Richie Partridge.  Smicer er vanligvis et selvfølgelig valg, men tsjekkeren var ikke ventet å bli spilleklar før en ny tropp meldes inn til avslutningsrundene etter nyttår.  Kanskje håper man at kneskaden likevel skal leges noe raskere?  Partridge på sin side er nettopp tilbake fra et langvarig skadeopphold.

 

Ikke full trening for Stevie G

Ifølge Sky så fullførte ikke Steven Gerrard dagens trening med England.  Kapteinen sa selv at hans bytte åtte minutter før slutt mot Østerrike var en misforståelse, og at han ikke var skadet.  Det er uansett ingen tvil om England nå pakker ham inn i bomull for å ha han best mulig kampklar til den viktige kampen mot Polen på onsdag.

 

Souey til St. James’ Park

Graeme Souness har i dag sagt opp jobben som manager i Blackburn, og er nå bekreftet som ny sjef i

Newcastle.  Den tidligere manageren på Anfield fortsetter dermed sin rundreise som leder for profilerte klubber.  Nettopp Blackburn og Newcastle møtes til kamp på lørdag, og Souness vil ikke offisielt ta over stillingen før mandag 13.september.  Etter det vi forstår er også Phil Boersma som vanlig med på flyttelasset.  Souness vil også ha med seg Dean Saunders fra Ewood Park.