Smicer ute i 6 måneder!

Vladimir Smicer er blitt operert i Colorado og vil ikke spille mer fotball i 2004. Anthony Le Tallec scoret da et reservelag uten El-Hadji Diouf vant.

Vladi ferdig i Liverpool?

Vladimir Smicer, som har et år igjen av sin kontrakt på Anfield, vil være satt ut av spill de nærmeste seks månedene etter å ha gjennomført en kneoperasjon i USA på fredag.  Tsjekkeren har hatt mye uflaks med skader under sin tid i Liverpool, og de siste tilbakeslaget kan i verste fall føre til at 31-åringen har spilt sin siste kamp for de helrøde.

 

2-1 mot Vauxhall

Trener Hughie McAuley var bra fornøyd etter at semiproffene fra Vauxhall Motors ble slått med 2-1 på fredag.  El-Hadji Diouf spilte ikke, slik det var annonsert, og McAuley fremhevet spesielt Anthony Le Tallec og midtbanespillerne John Welsh og Darren Potter.  Le Tallec spilt fremme, og gjorde Liverpools siste mål etter at Mark Smyth hadde skutt i stolpen.  Den samme Smyth gjorde selv 1-0 målet.  Et ekstra pluss for Liverpool var at Chris Butler fikk en drøy time i sitt comeback etter en langvarig kneskade.

Liverpools lag: Patrice Luci, Jon Otsemobor, Chris Butler(Smith), David Raven, Danny O’Donnell, Danny Guthrie, Darren Potter, John Welsh, Mark Smith, Robbie Foy, Anthony Le Tallec.