Steven Gerrard retter blikket mot Cardiff

Liverpools kaptein henrykt over å være blant de siste 16, og håper nå på ny FA-cupfinale. Glad Cheyrou besvarte kritikerne på beste måte. Skuffet Robson skrøt av Liverpool. Cisse scoret igjen. West ikke til Anfield.

Gerrard vil tilbake til Cardiff

Steven Gerrard ønsker seg en ny Cardiff-finale, og legger ikke skjul på at det nå er målet etter lørdagens velfortjente seier over Newcastle.

 

- Vi er blant de 16 gjenværende lagene i turneringen nå, og alle vet at vi er et bra cuplag. Vi vil tilbake til Cardiff, proklamerer kapteinen.

 

- Uansett hvem som trekker oss i neste runde, så vet de at de vil få en tøff kamp. Vi trengte denne seieren etter svake kamper mot Tottenham og Wolves. Vi måtte gi fansen noe å glede seg over. Jeg vil også gi kreditt til Bruno Cheyrou, som har måttet tåle mye kritikk. Han slo virkelig tilbake nå med to fine mål.

 

Glad Cheyrou

Tomålsscorer Bruno Cheyrou var også en glad mann etter gårsdagens seier. Med fire mål på fire kamper så langt i januar måned ser franskmannen endelig ut til å innfri litt av forventningene som har blitt stilt til ham på Anfield.

 

- Dette var en stor kveld for meg, og en flott seier. Jeg trodde faktisk vi hadde gjort unna det verste når vi fikk det første målet, men det gikk ikke lenge før de utlignet og vi måtte stå på for å vinne kampen. Vi spilte bedre i andre omgang, og fortjente seieren, sa en lykkelig tomålsscorer etter kampslutt.

 

Houllier glad for at Cheyrou svarte kritikerne

En som nok er minst like glad for at kjøpet hans nå svarer kritikerne er Gerard Houllier.

 

- Bruno har fått all mulig kritikk av folk i media, men dette har vært svært ufortjent kritikk da han har vært svært mye skadet. Først skadet han ryggen, deretter brakk han en tå. Han gjorde det bra før det, under vår preseason. Det er først nå han begynner å bli match-fit etter skadene, og da viser han hva som bor i ham. Jeg kjøpte han for å score mål. Han gjorde 15 fra sin midtbaneposisjon i Frankrike før han kom hit, og nå som han begynner å finne tilbake til sitt virkelige jeg både scorer han og legger opp til scoringer her også, sier Houllier.

 

Robson svært skuffet

Newcastle-manager Bobby Robson var svært langt nede etter gårsdagens cuptap for de røde. Dette kan ha vært hans siste sjanse til å vinne FA-cupen.

 

- Vi vil i alle fall ikke vinne turneringen i år, og jeg er utrolig skuffet over å være utslått, da denne turneringen betyr så mye for meg, uttalte han etter kampslutt.

 

- Vi scorte et flott mål, et utrolig skudd, og jeg følte meg trygg på at vi kunne hale i land dette ved pause. Jeg trodde virkelig ikke at vi skulle tape denne kampen på det tidspunkt. Men Liverpool kom ut og angrep oss i andre omgang, og vi ble usikre. De fikk ta kontroll over kampen for lett etter min smak. Vi lot dem dominere, slo han fast.

 

- Vi spilte ikke bra nok i andre omgang til å vinne kampen, og Alan Shearers skudd på overtid var vel vårt eneste på mål etter pause. Det er bare ikke bra nok. Vi virket ikke klare for det som kom, og de fikk for lett spille ballen inn bak vår bakre firer, noe vi ikke klarte å gjøre med dem. Gerard Houllier hadde mange av sine beste spillere tilbake, og det syntes. Stephane Henchoz er mye bedre som stopper enn som back, og unge Le Tallec gjorde et meget bra innhopp som snudde kampen. Han er en meget lovende spiller som klarer å holde på ballen. Jeg trodde kanskje vi kunne få uavgjort på Shearers skudd på overtid, men Dudek gjorde en redning i verdensklasse. Liverpool brukte bredden godt i andre omgang, og både Steve Finnan og Jamie Carragher hadde en god kamp, mens Henchoz og Hyypiä var sikre i midten, mens mine spillere må innse at de må gjøre det bedre enn dette ved neste korsvei. Jeg er helt utslått nå, sa Robson som avsluttet med å rose så vel hjemme- som bortefansen for å skape en fantastisk atmosfære rundt kampen. Nesten som i gamle dager, ifølge Newcastle-manageren, som bør vite hva han snakker om!

 

Cissé scoret igjen

Liverpool-linkede Djibril Cissé scoret lørdag Auxerres andre mål i 2-0 seieren over Montpellier i den franske cupen. Oliver Kapo laget Auxerres første mål etter 13 minutter, mens Cissés scoring kom ti minutter senere.

 

West ikke til Anfield

Tvilsomme spekulasjoner om at Taribo West var på vei fra Partizan Beograd til Anfield har sirkulert i ryktepressen de siste par dagene.  Kilder på Balkan hevder at Gerard Houllier har vært ivrig på å sikre seg spilleren, som et billig cover og alternativ til sitt midtforsvar. Kildene hevder til og med at Houllier har hatt samtaler med spillerens agent, Kenneth Anderson, men at partene ikke kom til noen enighet,. Hvor mye lit man skal feste til disse opplysningene er vi meget usikre på, men uansett synes det nå klart at West heller ikke kommer til Anfield ved denne korsvei.