Stevie G klar for Polen

Steven Gerrard sier han er helt skadefri foran morgendagens kamp. Reservene møter Blackburn. Ranieri får ikke lisens før Valencia betaler Benitez. Prøvespiller fikk ikke kontrakt.

Gerrard føler seg bra

England står overfor en viktig landskamp mot Polen i morgen, men Liverpools supportere vil være mer opptatt av hvordan Steven Gerrard føler seg.  Kapteinen på Anfield har slitt med et lyskeproblem de siste dagene, og det siste man ønsker seg i Liverpool er å få midtbanegeneralen tilbake fra landskampspill skadet.  Gerrard beroliger imidlertid at dette ikke er noe stort problem:  - Jeg fikk ikke noen reaksjon etter kampen mot Østerrike.  Jeg føler meg fin og vil være spilleklar til i morgen.  Det var egentlig ikke noe problem.  Jeg hadde ingen lyskestrekk, men jeg kjente det strammet litt til sist tirsdag etter å ha kjørt en litt vel hard treningsøkt.  Det ble litt stivt og stramt.  Det eneste jeg behøvde var å roe det ned et par dager, og jeg følte meg bra igjen i kampen på lørdag.

På Englands pressekonferanse i Katowice mente Steven at England behøvde å løfte seg opp på et høyere nivå dersom de skulle kjempe om titler.  Han var også klar i sin støtte til Sven Göran Eriksson:  - Jeg tror det er nødvendig at vi kommer opp på et høyere nivå.  Jeg tror definitivt at vi er sterke nok til å vinne denne gruppa, kvalifisere oss for VM og ha en bra turnering.  Det er likevel fortsatt spørsmålstegn.  Det at vi er blitt slått ut av Brasil og Portugal i de siste sluttspillene viser at vi har litt igjen.  Det å nå en kvartfinale er hvor England hører til nå.  Vi må rette på de feilene vi gjør dersom vi skal komme lengre.

- Spillerne liker Sven som manager, og vi støtter ham hundre prosent.  Vi føler at han er den rette mannen til å være Englands manager.  Hvis ting ikke går som de skal på banen skjønner vi at det er han som får mesteparten av skylda.  Spillerne synes det er urettferdig, og jeg tror det gir oss ekstra motivasjon.

 

Endelig scoring for reservene?

Liverpools reservelag spiller i kveld mot Blackburn.  Stephen Warnock og Igor Biscan vil trolig være blant dem som håper å styrke sin posisjon i forhold til en plass i førstelagstroppen.  En skadefri Neil Mellor vil også håpe å komme på scoringslisten for et lag som ikke har greid å nette en eneste gang på sine tre første kamper.  Hvorvidt Antonio Nunez begynner å nærme seg en reservelagskamp vites ikke, ei heller om Chris Kirkland blir risikert i en kamp så tidlig etter han har begynt å trene for fullt igjen.

 

Benitez har 20 millioner til gode

Ifølge spanske Marca har den juridiske komiteen i det spanske fotballforbundet besluttet at Valencia skal betale Rafael Benitez 2.4M Euro for utestående lønn.  Denne gjelden gjør at man heller ikke her villig til å gi den nye manageren Ranieri offisiell lisens før Valencia har gjort opp for seg på en tilfredstillende måte.

 

Ingen avtale for juniorspiller

Spissen Robert Dalley spilte på Liverpool U18 som tapte 0-3 mot Leeds på lørdag.  Dalley prøvespilte i håp om å få en kontrakt på akademiet, men skal ha måttet reise sørover igjen uten noen avtale i lommen.