Stevie G på Årets Lag

Gerrard ble nummer tre i kåringen om Årets Spiller blant spillerne, og kom dermed inn på Årets Lag med god margin. Salif Diao har ingen planer om å flytte på seg. Reservene sikrer andreplass med seier i kveld.

En rød på Årets Lag

Ikke uventet forsvarte Thierry Henry tittelen som Årets Spiller, valgt av spillerne selv.  På de neste plassene fulgte Frank Lampard og Steven Gerrard.  Steven var den eneste røde som kom med på Årets Lag:  Tim Howard, Lauren, Sol Campbell, John Terry, Ashley Cole, Steven Gerrard, Frank Lampard, Patrick Vieira, Robert Pires, Thierry Henry, Ruud van Nistelrooy.

Årets Unge Spiller ble Scott Parker.

 

Diao trives i Liverpool

I et såkalt ”åpent brev” til supporterne skriver Salif Diao på Liverpools hjemmeside at han har ingen planer om å forlate Anfield til sommeren.  Diao er en av flere spillere som blir nevnt i en mulig opprydningsaksjon i en spillerstall som ikke har prestert de to siste sesongene.  Afrikaneren tror imidlertid fortsatt han kan snu på flisa, og at det er en fremtid for ham i LFC:  - Siden det har vært økende spekulasjon i media i det siste om at jeg vil forlate LFC, ønsker jeg å gjøre det klart at jeg er fullt innstilt på å fortsette i klubben.  Liverpool er ikke bare laget jeg spiller for, men også et lag som jeg har lært å like, og jeg har ingen planer om å la en slik fantastisk mulighet passere.  Jeg vet at jeg er del av en stor institusjon, og jeg føler at jeg fortsatt har god til å kunne gjøre et inntrykk både i laget og blant fansen.

- Uheldigvis har skader gjort at mine muligheter har vært begrenset og supporterne har ikke fått sett min virkelige verdi.  Jeg føler meg imidlertid nå sterkere og bedre enn noen gang.  Under lederskapet til Mr Houllier tror jeg at jeg har den ideelle treneren til å få det maksimale ut av meg.  Hans trenerkunnskaper er viden respektert, spesielt blant spillere i Europa og Afrika, og jeg er sikker på at han kan hjelpe meg til å bli en bedre spiller de nærmeste måneder og år.

- Mer umiddelbart er mitt mål om å tilrive meg en plass på laget, og hjelpe klubben dit den hører hjemme:  Champions League.  Hvis vi kan oppnå det denne sesongen, vil ting se mye lysere ut fremover.  Etter min mening har vi her spillerne som kan vinne trofeer hver sesong, og det er noe jeg ønsker å være en del av.

 

Reservene møter Bolton

Med en nesten skadefri tropp tegner det til å bli et interessant reservelag som i kveld spiller mot Bolton borte.  Trolig får vi for første gang se både de to franske talentene Florent Sinama-Pongoll og Anthony Le Tallec spille sammen med toppscorer Neil Mellor.  En spiller som Salif Diao kan også være aktuell for ”comeback”.  Dersom Liverpool vinner denne kampen er det ingen som kan hindre dem i å bli nummer to i årets serie, etter Aston Villa.

Vi regner med å kunne legge inn et sluttrapport fra kampen her på liverpool.no ca kl 22.30.