Stortap av reservene på hjemmebane

Reservelaget gikk på en ny smell og tapte hele 6-1 hjemme for Aston Villa. Etter å ha tatt ledelsen tidlig i første omgang gikk etter hvert alt skeis for ungguttene våre som nå nærmer seg bunnen av tabellen med stormskritt.

To unge lag i aksjon i Wrexham i kveld. Og det begynte bra for Liverpool med spillere som Whitbread, Mellor og Potter tilbake fra laget som slo ut Millwall av ligacupen i London forrige onsdag. Med også Richie Partridge på vei tilbake fra skade, så oppstillingen vår brukbar ut. Etter fem minutters spill tok vi ledelsen ved Mark Smyth og spilte bra de ti første minuttene av kampen. Neil Mellor hadde en avslutning som gikk i stangen og ut etter godt forarbeid av Partridge.

Etter utligningen fra krittmerket syv minutter senere da Danny Smith var syndebukken, forsvant gradvis selvtilliten og laget raknet frem mot pause da det plutselig stod 3-1 til gjestene. Mål nummer to til Villa kom etter 28 minutter. Seks minutter før pause fikk de et nytt straffespark. Igjen var det Mannix som gjorde dårlig forsvarsjobb og han ble denne gangen belønnet med gult kort for fellingen. Det kortet var for de fleste på tribunen neste rød. Han kan være glad han fikk fortsette.

Etter et kvarters spill av 2. omgang lå nummer fire i nettet. Zak Whitbread mistet markeringen og gjorde det enkelt for Villa. Zak hadde flere dårlige inngrep i denne fasen av kampen etter en stødig førsteomgang. Han gjorde blant annet en ren tabbe da de scoret 5-1 målet. Amerikaneren gjorde det vanskelig for keeper og etter litt klabb og babb ble vi straffet på nytt. Omtrent ved fulltid kom nummer seks. Keeper får ikke kontroll etter corner og Aston Villa sender oss med dette resultatet helt mot bunnen av tabellen i reservelagsligaen.