Thailand: - Avtale nærmer seg

Thailands statsminister mener det nå er 60% sjanse for at man gjør avtale med Liverpool innen ukeslutt. Steve Morgan er i ferd med å gi opp?

Sjansene stiger for Thailand

Man snakker fort og mye i Thailand.  Etter at Liverpool skal ha hatt en styremøte på søndag mener statsminister Thaksin Shinawatra at man nå er nærmere en avtale enn noen gang:  - I prinsippet er de nå enige om å gi avtalen til oss, og det arbeides nå med detaljer.  Jeg håper at det ikke vil gi problemer.  Det vil bli holdt ytterligere diskusjoner, men la oss si at jeg er 60% sikker.  Alt bør være klarlagt i løpet av denne uken.

 

Talsmann Santiparb Tejavanija sier:  - Jeg flyr til Liverpool i kveld.  Vårt forslag har fått støtte.  En finanspolitiker i hjemlandet sier at regjeringen i Thailand er blitt enige om å danne et selskspa for å kunne betale den eventuelle regningen:  - Regjeringen har akseptert et forslag fra ministeren for sport og turisme om at man skal danne et selskap som skal skaffe midler til å kjøpe seg inn i Liverpool.

 

Vi understreker at Liverpool Football Club kun har bekreftet at man vurderer et mottatt tilbud fra Thailand, og at det fra Anfield ikke er sagt noe om avtalens innhold eller hvor langt man er kommet i forhandlingene.

 

LFC vil ikke ha samtaler, sier Morgan

Til et magasin i byggebransjen uttaler Steve Morgan at han ikke har fått noe oppmuntring fra styret i Liverpool:  - Det var rimelig klart at styret ikke var villig til å snakke med meg nær sagt uansett hvilket tilbud jeg skulle komme med.  Jeg håper imidlertid at jeg med dette har satt søkelyset på de mangler som er der når det gjelder sportslig og administrativ ledelse.

Det er uklart hvor ferske disse uttalelsene er, men det virker klart at David Moores ikke er interessert i å svekke sin posisjon i klubben i den grad Steve Morgan synes å ønske.