To nye C+ kamper

Canal+ sender kampene mot Tottenham og Everton. Nye kontraktuttalelser fra Owen og Cissé. Houllier: - Vi måtte tett igjen bakover. Håper å løfte spillet fremover på banen!

Etter det vi erfarer kommer Canal+ til å sende neste helgs oppgjør mot Tottenham på White Hart Lane, samt det tradisjonelle Merseysidederbyet mot Everton helt i slutten av måneden. Canal+ offentliggjør ikke sitt kampoppsett før tidlig til uken. Begge kampene går trolig som hovedkamper på kanalen.

 

Nye uttalelser fra Owen og Cissé

Nesten ikke en dag går uten nye drypp omkring kontraktsituasjonen til Michael Owen eller overgangen til Cissé. Michael uttalte etter kampen at hans neste kontrakt kommer til å bli en viktig kontrakt for karrieren. Han kommer derfor ikke til å undertegne noe med noen uten tryggheten om at dette er riktig både for han og hans familie. Owen, som mange nå tror kommer til å forlenge med Liverpool, legger til: - Jeg liker gutta her og de som styrer klubben. Jeg vet alt ligger til rette for meg her. Spissen var endelig tilbake i Liverpooldrakta i går og uttalte etter en litt rusten opptreden at skulle ha scoret to mål. – Det var skuffende å ikke score på en av de to store målsjansene, men jeg føler meg sikker på at målteften snart er tilbake.
Djibril Cissé var i aksjon for Auxerre i går kveld uten å ta frem storspillet. Han kom ikke på scoringslisten i 2-0 seieren over Montepellier, men viste igjen at han er en målfarlig herremann. I helgen uttalte Frankrikes toppscorer at ”jeg kommer til å spille for Liverpool neste sesong – jeg kan i det minste si såpass mye”. Han hevder videre at en avtale er på plass med alle involverte parter. Cissé mener han er god forberedt på hva som venter han i England, og vet at hårfargen hans kan bli brukt mot ham. – Folk bør aldri dømme en bok ved å se på omslaget. Jeg forandrer kanskje frisyre, hvem vet? Det viktigste er at jeg tar jobben min svært seriøst og jobber hardt for å nå mine mål. Jeg er gift og har et lite barn. Det er slutt på det glade livet på byen. Stort sett er jeg i seng klokken ni om kvelden! Jeg har alltid sagt at det vil være en drøm å spille for en klubb som Liverpool. Det går likevel ikke til hodet på meg. Jeg vet jeg må spille opp mot mitt beste, og at det er store forventninger. I en slik klubb er man ikke garantert spilletid.

Houllier fornøyd, men forventer mer
Manageren var fornøyd med poengene fra gårsdagens kamp, og for igjen å holde tett bakover. Han peker likevel på at det er et stort forbedringspotensial. – Vi måtte gjøre noen justeringer, og første og fremst jobbe med å holde tett igjen bakover for å få de resultatene vi håpet på. Vi trengte å vinne kamper for å løfte moralen og selvtilliten. Igjen mente han laget hans viste stor mental styrke og at dette er noe å jobbe med videre utover 2004. Houllier peker imidlertid også på at de på sikt må heve spillet sitt, spesielt fremover på banen og ta bedre vare på overgangsmuligheter og scoringssjanser.