TV2 sender Newcastle-kampen

TV2 viser hele kampen i FA-cupens 4.runde mellom Liverpool og Newcastle i opptak. Cissé bekrefter at han har vært på besøk i Liverpool og er imponert over forholdene.

Liverpool.no har i dag vært i kontakt med TV2-Sportens Svein Mathisen. Han bekrefter at kanalen viser Liverpool v Newcastle i FA-cupens 4.runde i sin helhet, men i opptak fra ca. kl. 19.10, etter Nyhetene og Magasinet. Kampen spilles lørdag 24.januar, og har avspark kl. 18.35 grunnet tv-overføring på BBC. TV2 viser totalt to kamper fra 4.runde. I tillegg til storkampen lørdag vises Leicester/Manchester City v Tottenham direkte søndag 25.januar kl.14.00.

 

Cissé bekrefter Liverpool-besøk

Som vi har nevnt tidligere var Auxerre-spissen Djibril Cissé i Liverpool allerede i sommer for å se på forholdene og i helgen meldte vi at han var på et nytt besøk. Franskmannen uttaler at han ble svært imponert over hva han fikk se, og ønsket om å spille for Liverpool har ikke akkurat blitt mindre etter dette.

- Jeg oppdaget Liverpools fasiliteter og det bare bekreftet mitt ønske om å gå dit. Dette er en klubb på et veldig høyt nivå, og det var svært imponerende sammenlignet med hva jeg har sett tidligere. Dette er virkelig en annen verden. Dette er det beste for en spiller i min alder, og jeg vil gjøre mitt beste for å tilpasse meg og nå et høyere nivå. Dersom jeg går, vil jeg være svært ivrig etter å gjøre det bra og gi alt for laget, selv om jeg først må tilvenne meg og bli en førstelagsspiller, uttaler Cissé.

Det forventes at spilleren forlater Auxerre til fordel for Liverpool til sommeren.