Uavgjort for reservene

Mark Smyth og Richie Partridge scoret målene da reservene scoret sesongens første mål og spilte 2-2 borte mot Blackburn.

Ifølge liverpoolfc.tv var Richie Partridge det mest positive, da reservene spilte 2-2 i Morecambe.  Høyrevingen scoret også målet som sikret et poeng etter 56 minutter.

I en livlig kamp tok Liverpool ledelsen etter seks minutter, da Mark Smyth gikk solo gjennom vertenes forsvar og den kvikke spissen avsluttet mesterlig et meget bra raid.  Mot slutten av omgangen ga imidlertid Igor Biscan bort et unødvendig frispark utenfor straffefeltet, og Matt Jansen scoret på et skudd som Patrice Luzi burde hatt kontroll på.

Fire minutter etter pause prøver Zak Whitbread på et tilbakespill til keeper, men på en utrolig måte greier Luzi og fomle ballen over streken.  Like før timen var spilt spilte Neil Mellor fram Richie Partridge, og spilleren som fyller 24 år til søndag avsluttet kontant med et lavt skudd i hjørnet.

Det var sjanser i begge ender, men den største hadde Blackburn etter 65 minutter.  Zak Whitbread felte Jemal Johnsen, men Patrice Luzi rettet opp noe av inntrykket i en ellers svak kamp med en glimrende redning fra Johnson.  I løpet av de siste fem minuttene kunne både Whitbread og Mellor ha avgjort det for gjestene.

Det samme laget som sist uke spilte uavgjort mot Nottingham Forest fullførte hele kampen mot Blackburn.  Den eneste forskjellen var at Djimi Traore denne gang spilte venstreback, mens Zak Whitbread var i midtforsvaret sammen med David Raven.

Liverpools lag:  Luzi; Otsemobor, Traore, Raven, Whitbread; Partridge, Biscan, Mannix, Warnock; Smyth, Mellor.  Ubenyttede reserver: Harrison, O’Donnell, Peltier, Townley, Wilkie.

Blackburns lag:  Yelldell, Peers, Morgan, Douglas, Jones, Bruce, Danns, Harkins, Jansen, Johnson (Derbyshire 80), Byrom (Hodge 60).