Vignal til Espanyol

Venstrebacken Grégory Vingal skal være på vei til spansk fotball. Bruno har startet tilbakebetalingen? Hamann-statistikk bekrefter sentral rolle på laget.

Spanske medier melder at vår vår unge franske venstreback, Grégory Vignal, er på vei til Espanyol på en utlånsavtale som varer ut sesongen. Vignal har siden sesongstart vært på utlån hos Rennes. Han skal nå være i ferd må å flytte til La Liga etter at partene forhandlet om ”overgangen” hans i går. Liverpool har foreløpig ikke bekreftet dette.

Bruno glad for å score
Gårsdagen inneholdt minst to overraskelser. For det første startet Bruno Cheyrou overraskende kampen på Stamford Bridge. For det andre scoret han! På mandagens årsmøtet ble franskmannen omtalt blant dem spillerne som enda ikke hadde levert varen da manager Houllier holdt sin tale til klubbens aksjeeiere. Cheyrou sier etter gårsdagens kamp at han har fortjent kritikk, og at han hittil ikke har spilt godt nok i den røde trøya. Men jeg har heller ikke spilt mye, legger han raskt til. 25-åringen håper fortsatt at han kan bli en suksess på Anfield, og håper nå på mer spilletid. – Jeg har vørt uheldig med skader. Jeg startet for eksempel sesongens første ligakamp, men måtte snart ut med en ryggskade. Deretter brakk jeg tåa. Også forrige sesong slet Cheyrou med skader.

 

Hamann viktig for laget
En av lagets beste spillere i går, Dietmar Hamann, er en viktig spiller for laget. Den rutinerte tyskeren er flink til å bryte spillet, og har alltid et stort arbeidsområde. Det beviste han igjen mot Chelsea. Didi har vært langtidsskadet denne sesongen, i likhet med flere av våre spillere, men få betyr like mye for laginnsatsen som nettopp Hamann. Det viser i hvert fall statistikken under. Han gjorde sitt comeback i ligacupen mot Blackburn. Han fikk ikke påvirket så mye på de åtte minuttene, men vi vant kampen. På de åtte nestene kampene hans, kan vi notere 5 seire, 2 uavgjort og bare ett nederlag. I den kampen vi tapte ble han byttet ut etter mindre enn en time! Det er en god statistikk med tanke på de resultatene vi har levert hittil. Med dette som grunnlag er bare å håpe at han nå holder seg skadefri frem til mai.
 
Blackburn                (B) 3-4 (inn e. 82 min)
Steaua B                (H) 1-0
Birmingham              (H) 3-1
Newcastle               (B) 1-1
Southampton           (B) 1-2 (ut e. 57 min)

Bolton                    (B) 3-1
Man City                 (B) 2-2
Yeovil Town            (B) 2-0
Chelsea                  (B) 1-0