Viktig seier for Benitez og LFC

Rafael Benitez var glad etter lukrativ seier i Østerrike. Liverpool må øke bud på Xabi Alonso. Ung høyreving linket til Anfield. Mer penger for Murphy. Canal+ Sport til kabelabonnenter.

Perfekt resultat i Graz

Grazer AK er et bananskall som Liverpool bokstavelig talt ikke har råd til å skli på.  Et avansement til gruppespillet i Champions League garanterer et tosifret antall millioner pund, og totalt kan man tjene opp mot det dobbelte ved suksess i Mesterligaen.  2-0 på Arnold Schwarzenegger Stadium bør imidlertid ha roet det som var av nerver, og sørget for at de røde har halvannet ben og vel så det i gruppespillet.  Manager Rafael Benitez var da også godt fornøyd med hva som skjedde i lagets første offisielle kamp i 2004/05:  - Jeg er veldig glad for å kunne starte min karriere som manager i Liverpool på denne måten.  Vi ønsker å vinne hver kamp vi spiller, og dette var en spesielt viktig kamp for oss.  Det var en vanskelig kamp, og den første scoringen var avgjørende.  Det stabiliserte oss, og det var viktig.  Det var vår første kamp, mens de allerede hadde spilt fire ligakamper.  De er kjent for å være et fysisk sterkt lag som holder deg under press, men jeg er veldig fornøyd over at vi greide å holde en god konsentrasjon.  Steven Gerrard scoret to fine mål og imponerte.

 

Ikke enige om Alonso

Ifølge Liverpool Daily Post har Real Sociedad avvist et bud fra Liverpool på £8M for Xabi Alonso(bildet), mens baskerne ønsker £12M for midtbanespilleren.  Andre rapporter sier at de røde har lagt et bud på £10.7M på bordet.  Sociedad gikk i går ut og bekreftet at man hadde fått et offisielt bud fra Merseyside, og også at man var beredt til å selge sin stjernespiller for den rette prisen.

Xabi Alonso synes å være hovedmålet til Liverpool for øyeblikket, og en avtale kan være i orden innen ligastarten mot Tottenham førstkommende lørdag.

 

Juanfran i søkelyset

Real Madrids tenåringstjerne Juanfran skal ifølge en rekke kilder være i kikkerten til Rafael Benitez.  Liverpools manager har selv jobbet i junioravdelingen til storklubben, og er meget godt oppdatert på talentutviklingen i sitt hjemland.  Juanfran har vært sentral på Spanias yngre landslag de siste årene, men bekler nå rollen som vikar for Luis Figo i forhold til førstelaget i Real.  Høyrevingen spilte derfor kun fem kamper forrige sesong.

 

Totalt £3M for Danny

Ifølge Liverpool Daily Post betaler Charlton £2.5 for Danny Murphy, men dette vil kunne øke til £3M basert på hvor mange kamper som midtbanespilleren er på banen for London-klubben.

 

Canal+ Sport analogt

Abonnenter i det analoge kabelnettet til UPC har lenge vært frustert over at man ikke har kunnet hatt mulighet til å tidligere se på Canal+ Zap, eller nå nyvinningen Canal+ Sport.  I dag kan imidlertid kanalen informere disse abonnentene om at f.o.m. 14.august vil Canal+ Sport også være tilgjengelig analogt.  Kanalen vil erstatte Canal+ Film2.