Wiltord tilbudt kontrakt

Tidligere Arsenal-spiller Sylvain Wiltord skal være tilbudt en 2-års avtale av Benitez & co. Franskmannen vurderer også forespørsler fra hjemlandet. Nytt tap for U18.

Ifølge den seriøse franske sportsavisen L'Equipe har Liverpool tilbudt Sylvain Wiltord en toårskontrakt. 30-åringen er fremdeles klubbløs etter at kontrakten med Arsenal gikk ut i sommer, og vil derfor gå vederlagsfritt. Franskmannen benyttes enten som breddeholder på midtbanen eller Rafael Benitez kan se på ham som et alternativ helt fremme etter at Michael Owen forsvant til Real Madrid.

 

Trolig ønsker Wiltord seg en treårskontrakt, men utelukker heller ikke muligheten for å returnere til Frankrike, hvor blant annet Lyon har vist interesse.

 

En klubbløs spiller kan signere også utenfor overgangsvinduet, men fristen for å melde på spillere til gruppespillet i Champions League utløper 1.september kl. 12.00 CET.

 

 

 

1-2-tap for U18

Liverpools juniorlag tapte også sesongens andre ligakamp da de i formiddag møtte Charlton på Charlton Athletic Youth Academy i Sparrows Lane, New Eltham, London. Alt i alt spilte de røde en dårlig kamp mot ”The Addicks”, som avsluttet med 10 spillere. Trener John Owens føler at laget kan prestere langt bedre.

- Det var igjen en skuffende forestilling og vi har for mange spillere som forsøker å opptre som individualister istedenfor som et lag. Jeg var imidlertid fornøyd med Robbie Threlfall fra vårt U16-lag. Han gjorde det veldig bra. Vi var skuffet over det første Charlton-målet siden ballen klart hadde vært ute før de scoret. Conal Platt utlignet for oss tidlig i 2.omgang, og hadde så en stor mulighet da han var alene igjennom, men ble lagt ned, noe som resulterte i at forsvareren ble utvist. Uheldigvis benyttet vi ikke fordelen av å ha en spiller mer, og de nettet igjen.

U18: Paul Willis, James Smith, Danny Smith, Robbie Threlfall, Danny O'Donnell, Lee Peltier, Danny Guthrie, John-Paul Kelly (Paul Barrett 75), Adam Hammill (James Frayne 60), Conal Platt, Ryan Wilkie (Phil Townley 75). Ubenyttede reserver: Mark Roberts, Paul Lancaster (gk).