Xabi glad for å bli rød

Xabi Alonso sier at han har valgt Liverpoool istedenfor Real Madrid. Antonio Nunez presenteres kl 11.00. Fabricio Coloccini fortsatt aktuell.

Storkjøp snart i boks

Real Sociedad kunne i går fortelle at man var enig med Liverpool angående en overgang for Xabi Alonso.  Nå forteller spilleren selv at han ser fram til å spille på Anfield, og at han valgte helrødt istedenfor helhvitt:  - Liverpool er en av de klubbene som en fotballspiller alltid drømmer om å spille for.  Det er trist at jeg ikke vil være på det samme laget som Michael Owen, men ting skjer og fremtiden er fortsatt positiv.  Da det ble et valg mellom Real Madrid og Liverpool valgte jeg Liverpool.  De var den klubben som viste størst interesse for meg.

Den spanske landslagspilleren hadde også rosende ord å si om sin kommende manager:  - Benitez er ikke bare en glimrende coach, han er en mester i psykologi.  Han kan sørge for at spillere blir venner, og han kan løfte dem til et høyere nivå.  Det er slik han maktet å gjøre Valencia til et mesterlag i La Liga.  Jeg tror at vi kan fungere utmerket under Benitez, og at Liverpool kan bli en utfordrer til ligamesterskapet.

Xabi Alonso er forventet å sluttføre overgangen fra Real Sociedad torsdag eller fredag, etter at han har spilt for Spania mot Venezuela i kveld.   

 

Tale og spill fra Nunez i dag?

Antonio Nunez vil bli presentert på en pressekonferanse på Melwood kl 11.00 i dag.  Sannsynligvis reiser han deretter til Billingham i nærheten av Middlesbrough, for å spille bortekamp for Liverpools reservelag i kveld.

Liverpool.no er tilstede både på pressekonferansen og reservelagskampen i nordøst.

 

Midtstopper likevel?

Ryktene har lenge svirret om at Liverpool har vært interessert i Fabricio Coloccini.  Stopperen hos AC Milan har de tre siste sesongene vært lånt ut til spanske klubber, og Real Madrid ble etter hvert nevnt som favoritten til å sikre seg krølltoppen.  Nå har imidlertid Real blinket ut Fabio Cannavaro fra Inter som sitt hovedmål, noe som kan medføre Liverpool likevel ser en mulighet til å sikre seg argentineren som nå er opptatt med OL-spill i Hellas.  I så fall ser det ikke ut til å strande på stopperen selv:  - Jeg har hørt at Liverpool fortsatt ønsker å kjøpe meg.  Jeg håper at det kan skje siden Liverpool er en meget stor klubb.