Ziege-saken løst

Middlesbrough og Liverpool til enighet omvergangen til Christian Ziege. UEFA bekrefter avparkstidpunkt for Marseille v Liverpool, som vises på Five. U17 møter Leeds. U19-kamp omberammet. Roy Evans gjest hos Canal+.

FA Premier League har sendt ut en pressemelding om at Middlesbrough og Liverpool har kommet til enighet i sagaen om Christian Zieges overgang sommeren 2000.

- Detaljer vedrørende overenskomsten er konfidensielle, og ingen flere kommentarer kommer til å bli gjort av noen å partene, står det i meldingen.

Middlesbrough har hele tiden hevdet at Liverpool omgikk spillereglene for å sikre seg Christian Ziege. Liverpool la de nødvendige £5,5M på bordet for at spilleren automatisk skulle få lov til å snakke med ny klubb, og Boro mener at Merseyside-klubben først tok kontakt med spiller før klubb. Derfor krevde Middlesbrough £7M i erstatning for spilleren som nå er i Tottenhams eie. Kravet ble imidlertid avslått i retten, men anken gikk i gjennom og partene skulle egentlig ha møtt hverandre i retten fra 22.mars hvor Gerard Houllier skulle ha vært en av vitnene. Nå unngår man imidlertid det. Det spekuleres i at Middlesbrough har fått kalde føtter etter at Liverpool ville hevde at Emile Heskey ble kontaktet ulovlig i januar.

 

UEFA bekrefter avsparkstidspunkt

Returoppgjøret mot Olympique Marseille i UEFA-cupens 4.runde spilles på Stade Velodrome torsdag 25.mars, og uefa.com melder at avparkstidspunktet er kl. 21.00. Kampen overføres direkte på den engelske tv-kanalen Five med sendestart kl. 20.45.

 

U17 møter Leeds

Det yngste juniorlaget har en seier og en uavgjort på de to siste kampene før de i dag gjester Leeds United som det ble 0-4-tap mot i høst. U19 har spillefri slik at Dave Shannon kan mønstre et langt sterkere lag enn sist helg, i 2-2-kampen mot Sheffield United. Her benyttet man 15 og 16-åringene Robbie Threlfall, Jimmy Ryan, Michael Burns, Jay Spearing, Ray Putterill og Charlie Barnett. Danny Guthrie og Danny Smith spilte for U19, mens spissene James Frayne og Karl Noon var innbyttere på laget til John Owens.

- Leeds beseiret oss 4-0 sist. Vi hadde en 15 minutters periode hvor vi slapp inn tre mål etter noen forferdelige feil. Men bortsett i fra det spilte vi bra. I motsetning til sist uke mot Sheffield Utd, som spiller mer direkte, vil det bli mer fotballspill denne gangen. Og vi har en full tropp å velge i fra, så det er en kamp vi ser frem til, uttaler Shannon som benytter anledning til å skryte av Danny Guthrie (bildet).

- Danny Guthrie gjør det veldig bra og han har fått sjansen på reservelaget denne sesongen.

Mark Roberts er fremdeles ute med en hælskade. Adam Hitchen trenger en operasjon på sin korsbåndsskade, og vil være ute helt til desember.

 

U19-kamp omberammet

Den avlyste bortekampen mot Wolverhampton lørdag 28.februar skal nå spilles lørdag 17.april. U19 skulle egentlig ha spilt siste ligakamp 3.april, men får nå altså forlenget sesongen med to uker.

 

Evans gjest hos Canal+

Roy Evans er i Oslo i forbindelse med morgendagens supportertreff på Tempest i Oslo, og skal i dag være gjest hos Canal+ under Premier League-sendingen som starter kl. 15.30.