- Alle ønsker å slå oss

Benitez mener alle ønsker å beseire tittelforsvarerne. Luis Garcia tror det ikke blir enkelt mot Anderlecht. Liverpool slipper inn få mål på Anfield i e-cup. To inn og to ut for belgierne. Kim Milton Nielsen dømmer.

Rafael Benitez sier at Liverpool nyter stor respekt blant klubber i Europa fordi de er regjerende mestere. Men samtidig er alle ute etter å slå de røde.
- Alle lagene møter oss med stor lidenskap og synes det ville være fint å vinne mot de europeiske mesterne. Kanskje er hver kamp vanskeligere denne sesongen fordi vi forrige sesong spilte mot Leverkusen, Juventus, Chelsea og Milan uten at noen forventet at vi skulle vinne, forteller Benitez.

De røde vant 1-0 mot Anderlecht i Brussel for to uker siden etter nettkjenning av Djibril Cissé. Det betyr at belgierne står med ti strake tap i Champions League.
- Anderlecht er et lag med noe kvalitet. De har noen spillere som spiller virkelig godt og de spiller god fotball. At de ikke har de beste resultatene i Europa, gjør dem ikke til et dårlig lag. De vil forsøke å spille og gjøre sitt beste i morgen. Så det vil bli veldig vanskelig. Saken er den at dersom man er uten tilsynelatende mulighet for å gå videre, spiller man med mer selvtillit. Noen ganger når man må vinne, så er presset for stort, og man spiller dårligere. Hvis man ikke har presset, så kan man spille bedre, avslutter Benitez.

Garcia: - Vanskelig mot Anderlecht
Luis Garcia bekrefter at Liverpool ikke kommer til å ta lett på oppgaven.
- Vi kommer ikke til å vise selvtilfredshet fra vår side, og vi kommer til å behandle dette som en finale, uttaler Garcia på dagens pressekonferanse.
- Hvis vi vinner, vil det bli enklere for oss å gå videre, men det vil ikke bli en enkel kamp. Å spille på et stadion så stort stadion som Anfield kommer sikkert til å hjelpe Anderlect til å løfte seg.

Liverpool har vunnet to og spilt én uavgjort hittil i turneringen. Luis Garcia er fornøyd med formen i Europa så langt, men har ikke tenkt tanken på en ny finale i mai.
- I Champions League har det hittil gått bra. Seieren sist  sesong var veldig viktig, men det er for tidlig å snakke om at vi kan vinne på nytt. Det vil bli vanskelig, men vi vil forsøke vårt beste.

Statistikk
*Liverpool har bare sluppet inn seks mål på de 15 siste hjemmekampene i e-cupene.
*Merseysiderne har holdt buret rent i hele 28 av 42 kamper på Anfield.
*De røde har vunnet syv og spilt én uavgjort mot belgiske lag.
*Anderlecht har tapt fem av de siste seks kampene mot engelsk motstand.

To inn og to ut for Anderlecht
Anderlecht mangler forsvarsspillerne Vincent Kompany og Anthony Vanden Borre, men midtstopperne Hannu Tihinen og Roland Juhasz returnerer.

Dansk dommer
Kim Milton Nielsen dømmer Liverpool-Anderlecht i morgen. Hans første og hittil eneste champions League-kamp på Anfield var i 2001 da de røde beseiret Borussia Dortmund 2-0. Et år tidligere dømte dansken UEFA-cupkampen Liverpool-Porto. Også dette oppgjøret endte 2-0. Assistentdommere er Jørgen Jepsen og Torben jensen, mens Knud Stadsgaard er utnevt til fjerdedommer.