- Arsenal er viktigst

Rafael Benitez maner til full fokus mot ligainnspurten. Grégory Vignal sier at det er tre klubber som er aktuelle for å hente ham nesten gratis.

- 4.plass er fortsatt en mulighet

Liverpools spillere hadde i dag sin første trening etter triumfen mot Chelsea på tirsdag.  Selv om mange tanker rettes mot finalen i Istanbul ønsker manager Rafael Benitez at man skal gjøre det man selv kan for å gi seg en sjanse til å bli nr.4 i ligaen.

 

- Kampene mot Arsenal og Aston Villa er nå våre viktigste kamper, ikke finalen.  Det vil bli vanskelig mot Arsenal, men vi har to kamper til å prøve å bli blant de fire beste og siden har vi ti dager til å forberede oss til finalen.

 

- Jeg har fortalt spillerne at de ikke skal tenke på finalen før etter disse kampene.  Vi må konsentrere oss om ligaen.  Hvis vi vinner de to siste kampene er det en mulighet for at vi blir blant de fire beste og da vil vi være enda mer fornøyd før vi reiser til Istanbul.

 

- Å vinne trofeer i fremtiden betyr å spille på et høyt nivå i hver kamp, ikke bare i Europa.  Vi kan ikke synes at det er greit å bli nummer fem bare fordi vi har kommet til finalen. 

 

Xabi Alonso og Fernando Morientes vil være tilbake mot Arsenal, i en tropp som nå ”bare” mangler kvartetten Kirkland, Sinama-Pongolle, Mellor og Josemi med skader.

 

Hos Arsenal er Thierry Henry og Fredrik Ljungberg ute med skader.

 


Trekløver vil ha venstreback

Ifølge Grégory Vignal er det nå tre klubber som er mest aktuelle til å sikre seg venstrebackens signatur foran neste sesong.  Franskmannen har tidligere avslørt at Liverpool er villig til å rive opp hans kontrakt med Anfield som har et år igjen å løpe, men sier nå at de røde vil ha en liten kompensasjon i form av prosenter ved videresalg eller oppsjon på en ung spiller.

 

- Jeg har ennå ikke avgjort min fremtid.  Liverpool vil la meg gå mot at de får en prosent av den neste overgangen, eller de får førsterett på en ung spiller.

 

- Jeg vet at Stuttgart er interessert, og deres representanter har kontaktet min agent direkte.  Hvis klubben kommer med i Champions League vil de bli en attraktiv utfordring.  Jeg har det uansett ikke travelt, og jeg er ute etter stabiliteten som en kontrakt på tre eller fire år gir.

 

- Jeg har snakket med Jean-Alain Boumsong på telefonen og han fortalte meg at ”skjærene” er på jakt etter en venstreback.  Han har snakket om meg til Graeme Souness og klubben har tatt kontakt med mine agenter.  Jeg har også notert meg at mye foregår i Marseille.  Jeg har vurdert å reise tilbake til Frankrike, men Marseille er nødt til å spille i Champions League eller UEFA-Cupen.