«Carra» forventer stor forandring

Midtstopperen tror ikke manageren vil hvile på laurbærene. Real Madrid-rykter tones ned. Arsenal kaster seg inn i jakten på Jose Reina? John Arne Riise i pengetvist.

– Sjefen vil sikkert snu om på ting, for han kommer fra ligavinnerne Valencia, hvor han var vant til å vinne hver uke, sier Jamie Carragher.
Selv er han forberedt på konkurranse fra nye spillerinnkjøp, men sier at det er sånn det skal være i en klubb som Liverpool.
– Se bare på laget som vant tre cuper i 2001. Spillerne skaffet Liverpool stor suksess, men en sesong seinere var halve laget borte, påpeker «Carra», som finner en egen motivasjon i nettopp det:
– Uansett hvem som kommer inn, skal jeg prøve å bevare min egen plass på laget, håper scouseren.

Real Madrid-rykter tones ned
Hvis du blant dem som begynte å håpe at det var noe i ryktene om Real Madrid-spillerne Raul, Guti og Luis Figo (bildet), er det ikke godt nytt Rafael Benítez kommer med i dag.
– Riktignok er vi klar over at det fins gode spillere i Madrid, men vi kjenner våre begrensninger, sier Liverpools spanske manager, som avviser pressespekulasjonene som usannheter.

Arsenal jakter på Jose Reina
Enda en Premier League-klubb – antakelig Arsenal - skal ha kastet seg inn i jakten på Villareals 22-årige keeper, Jose Reina. Det betyr at Liverpool må være klar for konkurranse om spanjolen, som er et bekreftet sommermål.
Verken agenten eller Reina selv tør si hvor han til slutt ender opp.
– Sagaen kan få en overraskende vending, sier agent Manuel Garcia Quilon.

John Arne Riise i pengetvist
John Arne Riise er innkalt til Oslo forliksråd etter at han ikke betalte 1,5 millioner innen fristen, skriver VG. Ålesundsgutten skyldte pengene etter at han kausjonerte for sportsklinikken til agenten Einar Baardsen, en sportsklinikk som ikke levde opp til intensjonen. Agenten hevder at dette ikke er noe problem, og sier at pengene straks vil bli betalt inn.