- Dette var for alle i Liverpool

En glad Rafael Benitez dedikerte avansement til semifinalene til alle det som står på for de røde fra Anfield. Carra: - Vi er der vi skal være. Capello berømmet Liverpool.

Rafael Benitez hadde drillet sitt mannskap med en forsvarsrekke som bestod av en midtstoppertrio av Carragher, Hyypiä, og Traore når Liverpool hadde ballen, mens først og fremst Steve Finnan men også John Arne Riise var tilbake når Juventus angrep.  Frustrerte italienere måtte nøye seg med et par gode muligheter, og noen halvsjanser, gjennom nitti minutter.  Manager Rafael Benitez var naturlig nok en stolt mann etter kampen:  - Først og fremst vil jeg dedikere denne seieren til fansen, til min stab, og til alle som arbeider for Liverpool Football Club.  Vi har gjort en god jobb for dem.  Jeg er utrolig stolt.  Det er viktig å komme til semifinalen etter det året vi har hatt.  Vi vet at vi er ustabile, men jeg er glad for at vi har kommet dit.

 

- Jeg er ikke overrasket over resultatet siden vi har jobbet hardt på trening.  Vi prøvde å holde på ballen og spille kontringsfotball.  Juve er et fantastisk lag, og vi visste de ville være sterke i midten.  Det var til tider vanskelig, men det fungerte.  Det var også godt å se Xabi tilbake, og Cissé på banen igjen.

 

- Alle spillerne jobbet hardt hele tiden og jeg vil ikke berømme noen spesiell spiller.  Det var en laginnsats.

 

 

 

Ser fram mot Chelsea

Jamie Carragher var en av flere helter på Stadio Delle Alpi, og midtstopperen håper nå at man endelig kan få has på Chelsea i semifinalene.  Et lag man har tapt tre ganger for denne sesongen.

 

- Vi har en historie som forteller at vi er et av topplagene i Europa, og det å komme til semifinaler i Champions League er noe klubben behøver hver sesong.  Vi må komme i flere slike situasjoner.

 

- Juventus er et topplag og vi spilte mot noen topp spillere.  Vi visste at de ville få gode sjanser, men jeg synes de hadde flere muligheter på Anfield.  Ibrahimovic misset i første omgang, og jeg vet ikke hvordan headingen til Cannavaro ikke gikk inn, men bortsett fra det holdt vi dem bra fra oss. 

 

- Vi vil være desperate etter å slå Chelsea nå.  Alle kampene vi har spilte mot dem har vært jevne, og forhåpentligvis er det nå vår tur.

 

 

Raus trener hos Juventus

Trener Fabio Capello viste seg som en stor taper, da hans favoritter ikke greide å score på eget gress.  – Vi må innrømme at Liverpool forsvarte seg solid og var ustoppelige i lufta.  De fortjente å gå videre.  Vi ga galt og spilte bra nok, men dessverre greide vi ikke å score.  Liverpool er et vanskelig lag å møte.  Jeg synes ikke det er riktig å kritisere spillerne, siden det var en kamp som balanserte på kniveggen og motstanderne holdt oss på tå hev med sin kontringsfotball.