- En finale er til for å vinnes

Rafael Benitez frykter ikke favoritten Milan, dersom de blir motstander i Istanbul. Liverpool må spille i gult i Tyrkia. LFC kan bli straffet av UEFA.

- Vi kan vinne

Milan er favoritt i dagens andre semifinale mot PSV i semifinalene i Champions League, etter at man vant 2-0 på San Siro.  Liverpools manager Rafael Benitez frykter uansett ikke det italienske storlaget:  - Hver gang denne sesongen har favorittene som har spilt mot oss tapt, og vi vil være glade for å komme i samme situasjon.  Vi får vente å se hvilket lag vi skal møte, men det spiller ingen rolle.  Normalt vil det bli AC Milan, med den erfaringen som italienske lag har og med en ledelse på 2-0.

 

- Men uansett, hvorfor kan vi ikke vinne finalen?  Etter at vi har slått Bayer Leverkusen, Juventus og Chelsea, hvorfor ikke AC Milan eller PSV?  Det er mulig, uten tvil.

 

- Hvis du spiller i en finale er det for å vinne den, ikke for å tape.

 

- Det er godt for engelsk fotball å ha et lag i finalen, og vi vil gjøre vårt beste for engelsk fotball.

 

 

 

Liverpool blir ”bortelaget”

Ifølge trekningen til UEFA vil Liverpool bli satt opp som bortelag 25.mai.  Med enten Milan eller PSV som motstander vil vi anta at det betyr at finalistene fra Merseyside vil spille i gult og sort i Istanbul.

 

 

Bøter i vente for LFC

To ganger under gårsdagens kamp ble banen stormet av to demonstranter, som visstnok har bakgrunn fra en nettside i Barcelona.  UEFA har signalisert at Liverpool kan vente seg en straff for ikke å ha greid å holde gressmatta fri, og det vil trolig vente bøter for klubben fra Anfield.