- Et møte mellom de beste supporterne

Det mener Jason McAteer blir situasjonen når hans to tidligere klubber spiller mot hverandre på lørdag. John Aldridge skal bokse mot Gary Pallister. Liverpool-spiller tatt ut for England U17.

- Det vil bli et møte mellom to av de beste supporterskarene, skriver Jason McAteer om kampen mellom hans to tidligere klubber, Liverpool og Sunderland, på lørdag.
 
I den første delen i en Liverpoolfc.tv-serie hvor kjente Liverpool-aktører får skrive om aktuelle tema, forteller McAteer også at han føler seg beæret over å ha spilt for begge de to nordlige klubbene.

- Alle vet at Liverpool-fansen er spesiell, men jeg kan også skrive under på at Sunderland-supporterne støtter laget sitt entusiastisk. Det vil bli mye liv og leven på Anfield lørdag, det er sikkert, sier Liverpools tidligere back.

I dag spiller den oppofrende iren for Tranmere, på den andre siden elva Mersey, men han har altså også vært en tur innom Sunderland siden han forlot Anfield. Likevel har han på ingen måte glemt hvordan det føles å gå gjennom spillertunnelen og inn på Liverpools stadion før en viktig kamp.

- Det er veldig vanskelig å beskrive med ord hvordan det føles. Alt jeg kan si er at hvis du kunne fange den følelsen i en flaske og selge den, ville det bli den beste bursdagspresangen noensinne, sier «McA», som – om noen skulle være i tvil - fortsatt regner seg som Liverpool-supporter.

Spesiell boksekamp
Tidligere Liverpool-spiss John Aldridge skal etter planen møte tidligere Manchester United-spiller Gary Pallister den 9. september. Ikke på kafé, selvfølgelig, og, nei, ikke på fotballbanen, heller. Derimot skal duoen gjøre opp seg imellom i bokseringen, skriver Liverpool Echo.

- Det blir som å gå inn i løvens hule, men det gjør meg ikke bekymret, sier en selvsikker John Aldrige til lokalavisa. Sånn skal en ordentlig bokser snakke.

Og mens Pallister har høyden og vekten på sin side, har Liverpools mann et hemmelig våpen som skal få «manc’en» til å skjelve av skrekk.

- Jeg vurderer å skaffe meg noen spesielle tatoveringer, kanskje noe sånt som fem europacup-tatoveringer. Det burde sende en klar beskjed, tror Aldridge, som drev litt med boksing da han var ung.

Uttatt for England U17
Michael Nardiello, som i sommer forlot Manchester United til fordel for Liverpool, er tatt ut i Englands tropp til et U17-mesterskap rundt månedsskiftet.

- At Michael er tatt ut, er veldig godt nytt, og ut fra det jeg har sett, er det også fullt fortjent, sier lederen for Liverpools fotballakademi, John Owens.

I tillegg til England, deltar USA, Portugal og Italia i turneringen, som gjennomføres på engelsk gress. Gutta med tre løver på brystet spiller sin første kamp den 31. august, med den lange Liverpool-spissen som en av 18 utvalgte.

- Ting går veien for ham. Han er en spiss som virker å være svært målfarlig, sier Owens.

Nardiello, som er 16 år gammel, har tidligere spilt for Englands U16-landslag, hvor han blant annet gjorde seg bemerket ved å score tre mål på fem kamper i løpet av forrige sesong.

Score gjorde den lange spissen også under Liverpool U18s første forsesong-kamp for et par uker siden.

Utlånsspillere i aksjon
I tillegg til Liverpool-spillerne som vi allerede har nevnt at spilte landskamper i går, kom utlånte  Anthony Le Tallec og Carl Medjani i aksjon for Frankrike U21 på tirsdag.

Le Tallec spilte hele privatlandskampen mot Italia U21, og han scoret i tillegg ett mål. Medjani fikk på sin side bare en omgang i oppgjøret, som endte 2-2. Le Tallec og Medjani er utlånt til henholdsvis Sunderland og franske Metz.