«Europas beste trener» skal ingen steder

Benitez avviser spekulasjoner om at skal ta over trenerjobben i Real Madrid. Rafa tildelt pris som «Europas beste trener». Paul Anderson tilbake i Hull.

Rafael Benitez avviser spekulasjoner om at han skal ta over som hovedtrener i Real Madrid. En avis har denne uken linket Benitez med jobben på Santiago Bernabeu etter at presset på nåværende Madrid-trener Wanderley Luxemburgo har økt etter tre strake tap.
- I øyeblikket er jeg veldig lykkelig her. Jeg er fokusert på de kommende kampene og jeg ønsker å vinne ting med klubben min. Jeg ønsker ikke å kaste bort tiden med å snakke om andre muligheter. Jeg er fokusert på laget mitt, vinne kamper og jeg er lykkelig i Liverpool.

Benitez kåret til ”Europas beste trener”
Benitez var tilstede i Udinese tidligere i uken og mottok utmerkelsen som den beste treneren i Europa. Spanjolen benytter anledningen til å dedisere prisen til alle på Anfield.
- Jeg er henrykt over å ha blitt utropt til den beste treneren i Europa, men denne prisen er ikke til meg. Den er til klubben, min stab, spillere og våre supportere. Det er umulig å vinne trofeer og bli suksessfull hvis man ikke har støtte fra folk i klubben rundt deg.

Paul Anderson tilbake i Hull
Den lovende 17-årige vingspilleren Paul Anderson fra Hull prøvespilte da reservelaget beseiret Bolton 3-2 tidligere uken. Spilleren har nå returnert til sin moderklubb.
- Han har bare vært noen dager i Liverpool, forteller Hull-manager Peter Taylor til skysports.com.
- Han har akkurat kommet tilbake til oss nå. Det var hele tiden planen. Han var tre eller fire dager der. Jeg vet ikke om han startet eller ble byttet inn (spilte 2.omgang, red. anm.) for Liverpools reservelag. Så vidt jeg vet, så skulle han tilbake til Hull. Jeg har ikke snakket med Liverpool ennå (om spillerens fremtid).
- Jeg vet ikke om noen overgang til Liverpool, forteller Taylor til PA Sport.