- Harry har en fremtid her

Harry Kewell har de kvalitetene vi trenger, men han behøver tid og støtte, sier Benitez. Crouch viktig brikke i bortekamper. Benitez fornøyd med spissene. Laget har vist framgang. Baros styrker Villa, mener O'Leary.

Harry Kewell har vært en skuffelse etter £5M-overgangen fra Leeds sommeren 2003. Skadeproblmer har ødelagt mye for 27-åringen de siste to sesongene, men han viste positive takter i 3-0-seiren mot Anderlect på tirsdag. Ifølge rapporter er dagens motstander Aston Villa interessert i å kjøpe australieren, men Benitez insisterer på at Kewell trenger mer tid.
- Harry forsøker å spille så bra som mulig. Det er hans prioritet, uttaler Benitez.
- Spillere som har vært ute med skad lenge, trenger tid og støtte, spesielt når de er så gode som Harry. Hvilke lag vil ikke ønske en som kan spille ving eller tilbaketrukket spiss med de kvalitetene til Harry Kewell? Min mening er at han har potensial, talent og kvalitet.
- Når man har vært skadet, trenger man å spille en rekke kamper og når han begynner å spille bra, vil han få mer selvtillit.
- Vi får se den neste måneden hvordan han er, men jeg har tro på ham, fordi han har den type kvaliteter vi trenger. Jeg tror fremdeles han har lyst til å lykkes her. Han er vår spiller og vi støtter ham.

Crouch viktig brikke i bortekamper
Rafael Benitez innrømmer at Peter Crouch har hatt en vanskelig tid på Anfield etter overgangen fra Southampton, men påpeker at den 201 cm høye spilleren er svært viktig for laget, spesielt på fremmed gress. Likevel bør fokuset være på lagets prestasjoner, ikke på enkeltspillere.
- Det har vært vanskelig for Peter. Når du ikke scorer, snakker folk bare om mål, mål, mål, men han har også spilt bra. Han har tro på at han snart vil score igjen, kommenterer Benitez.
- Jeg har sagt til Peter at jeg alltid vil støtte ham dersom han trener og spiller bra. Han mister ballen sjeldent og gir muligheter til den andre spissen eller midtbanespillerne.
- Forrige sesong tapte vi mange bortekamper, men Peter gir oss en annerledes type fotball i slike kamper og vi vet at det vil hjelpe oss, spesielt i bortekamper.
- Hva som er viktigere er lagets stabilitet. Vi må fortsette å vinne.

Benitez fornøyd med spissene
Benitez solgte Baros til Aston Villa i sommer, men ser ikke ut til å angre på det. I formiddag kan Baros møte gamle lagkamerater når Liverpool gjester Villa Park.
- Milan er en god spiller, og dersom han er på banen vil det bli vanskeligere for oss. Jeg håper han vil score mange mål, men etter helgens kamp. Jeg er fornøyd med mine spisser. Cissé scorer mål, Morientes har begynt å gjøre det samme og Crouch spiller bra. Florent Sinama-Pongolle scoret for reservene i midtuka og Kewell er tilbake. Jeg synes vi har gode nok spillere i angrep.

Laget viser fremgang
Rafael Benitez er ikke i tvil om at laget er bedre enn forrige sesong.
- Jeg har snakket med spillerne om våre prestasjoner denne sesongen, og bedt dem om å tenke på hvordan vi spilte sist sesong. Vi har holdt buret rent oftere, vi er bedre i forsvar, vi spiller bedre og vi kontrollerer flere kamper. Vi spiller også bedre fotball.
 - Fernando har spilt bra og har scoret, men vi kan spille mye bedre. Han jobber med det fysiske for å vinne flere baller i lufta. Han har mer selvtillit nå.
- Da jeg spurte spillerne om å huske forrige sesong, kanskje bør Peter også huske på hvor mange mål han lagde for Southampton. Men det viktigste er at han arbeider for laget. Det har betydd at Morientes og Cissé nå har begynt å score. Det er min neste bekymring.

Baros styrker Villa
Milan Baros kan være tilbake for Aston Villa etter å ha gått glipp av fem kamper grunnet akillesskade. Aston Villa-manager David O’Leary er sikker på at tsjekkeren vil gi Villa et løft.
- I de få kampene vi har benyttet Baros har han vært veldig imponerende. Jeg tror at vi er bedre med ham på laget og vi vil begynne å vinne kamper, hevder O’Leary. – Hvis han begynner å score, har vi stor mulighet for å komme oss veldig fort vekk fra nedrykkstriden.