- Jeg er klar for Liverpool

Mark Gonzalez sier at han har skrevet under en kontrakt som binder ham til Liverpool. Det er fortsatt usikkerhet når chileneren kan bli spilleklar for de røde.

Gonzalez uttalte følgende til avisen La Tercera på flyplassen i Madrid i dag:  - Jeg har dårlig tid, og jeg har hendene fulle av kofferter.  Jeg vil gi en pressekonferanse når jeg kommer til Santiago.

- Ja, jeg har allerede skrevet under som ny spiller i Liverpool.

- Kontrakten med den engelske klubben er på fire år, men jeg kan ikke gi flere detaljer.  I morgen, vil dere vite alt.

Til en chilensk avis sa Gonzalez for et par dager siden:  - Det er bare underskriften som mangler.  Vi er nærme en avtale med Liverpool.  Endelig ser alt ut til å løse seg.  Jeg vil nå reise til Chile for å bli ferdig med min rehabilitering og etter en måned vil jeg reise til England dersom alt er i orden.

Avisen antyder at det kan være et smutthull fordi Mark Gonzalez bare er 21 år og at han vil komme under en regel om ”unge talenter”.

Hos Liverpool bekrefter Paco Herrera at:  - Mark Gonzalez er en spiller som har interessert oss lenge.  I dag har vi kunnet satt i gang de nødvendige prosedyrer som gjør at vi kan kjøpe ham.  Vi snakker ikke lenger om et lån, men at det blir en endelig overgang for spilleren.

Liverpool har tidligere fått avslag på en arbeidstillatelse om å hente spilleren på lån fra Albacete.  Hovedargumentet var at Chile ikke er blant de 70 beste rankede landene i verden.  Som nevnt er altså 21-åringen fortsatt ikke spilleklar etter en kneoperasjon han foretok tidlig i sommer.

Vi følger opp dersom det kommer mer om dette utover kvelden og morgendagen…