- Jeg vil fullføre min kontrakt

Rafael Benitez gjentar at han har ingen planer om å forlate skaderammede Liverpool FC. Reservene i nabomøte i kveld. Paul Harrison blir trolig på Anfield ut sesongen.

- Tillit gir meg styrke

Rafael Benitez har nok en gang understreket at han ikke har noen planer om å forlate Liverpool til fordel for verken Real Madrid eller noen andre klubber.  Spanjolen er takknemlig for den lojalitet og støtte som vises på Merseyside og vil gjerne fullføre sin avtale med de helrøde.

 

- Det er flatterende at mitt navn blir nevnt så ofte i forbindelse med forskjellige klubber i Spania, men jeg kan fortelle Liverpools supportere at jeg ikke har noen planer om å reise.  Jeg har en 5-årig kontrakt og jeg har til hensikt å fullføre den.  Forskjellen i Spania er at dersom du får to eller tre tap på rad blir du fortalt at du får sparken dersom du ikke vinner den neste.

 

- I Liverpool har det aldri vært noe slikt, og det gir meg styrke til å bli her.  Styret og alle andre har vært totale i sin støtte til meg, og ikke økt presset på meg.

 

- Klubben har ikke gitt meg noen målsetning for sesongen, selv om jeg innerst inne vet hva mitt eget er – og det er å kvalifisere seg til Champions League.

 

På Anfield har Rafael Benitez opplevd en sesong med både høydepunkter og skuffelser, og hvor en ekstrem skadesituasjon har gjort alt vanskeligere.

 

- Det er veldig vanskelig for øyeblikket, siden vi ikke har noen angripere p.g.a. alle skadene.  Det er ni spillere ute, og syv av disse kunne enten behøve eller har hatt operasjoner.  Det er veldig uvanlig og jeg kan ikke huske noe lignende.  Selvfølgelig søker jeg nå transfermarkedet etter nye spillere, og sjekker dem i flere land.  For øyeblikket er jeg uansett mest opptatt av å nå den fjerdeplassen som gir Champions League, og jeg har alltid sagt at jeg har tro på at vi skal greie det.

 

Etter vår opptelling er det 12 spillere som for øyeblikket er plaget av skader, mens Milan Baros da i tillegg er suspendert i de tre neste ligakampene.  Hvis mattekunnskapene til Rafa holder mål vil vi anta at han regner med at Luis Garcia, Djimi Traore og Josemi vil være spilleklare til neste kamp mot Bolton.

 

 

Miniderby i Southport

Reservelaget til Liverpool spiller bortekamp mot Everton i kveld.  Hugh McAuley vil måtte stille med et svært ungt lag, da førstelagstallen er ekstremt skaderammet og flere spillere også er opptatt med landskamper.  Scott Carson, John Welsh, Anthony Le Tallec og Darren Potter er f.eks. involvert med U21 landslag de kommende dagene.

 

 

Chester må vente på Harrison

Formannen i Chester, Stephen Vaughan, sier at det har vært vanskelig å få til en avtale med Liverpool vedrørende overgang for fjerdekeeper Paul Harrison, og at man neppe rekker det før transfer deadline kl 17.00 i dag.  Dette gjelder klubbene under Premier League.  Vaughan sier at man isteden må prøve å sikre seg Harrison etter sesongslutt, da kontrakten til den unge keeperen går ut.