- Nyopprykkede lag er vanskelige

- Nyopprykkende lag er alltid vanskelige å spille mot, slår Rafael Benitez fast før morgendagens møte med Sunderland. Harrison til Accrington Stanley. CSKA Sofia bøtelegges etter rasehetsen mot Cisse.

Morgendagens kamp mot Sunderland ble fullstendig satt i skyggen av alle transferspekulasjonene under dagens pressekonferanse på Anfield. Midt oppe i alt oppstyret rundt Owen, Baros, Cisse og Solano klarte imidlertid Rafael Benitez også å fokusere litt på den viktige kampen som venter. For de røde er det viktig å sikre seg tre poeng i den første hjemmekampen, ettersom man kastet bort to viktige poeng i serieåpningen mot Middlesbrough.

- Jeg var fornøyd med forestillingen vår mot Middlesbrough, og jeg forventer at kampen i morgen blir underholdende for våre supportere, ettersom det er vår første hjemmekamp i ligaen. Våre fans vil nå få se bedre spillere enn i fjor. Spillerne har mer selvtillit, og vi har et bedre lag, slo Liverpool-manageren fast.

- Jeg har sett et par kamper med Sunderland fra sist sesong, og de er et godt kontringslag, og er kompakte i forsvar. Vi må holde ballen i laget, og kontrollere kampen. Nyopprykkede lag er alltid kinkige å møte. Du må være på tå hev mot slike, la han til.

- De har spillere med erfaring, men vi vet hvilken jobb vi står overfor, og vi har fordel av hjemmebane. Vi har selvtillit, og vi har mange kamper bak oss i Champions League-kvalifiseringen allerede. Det vil utvilsomt være til hjelp. Men det finnes ikke enkle kamper i Premier League. Alle lag er vanskelige motstandere, avsluttet han.

Harrison til Accrington
Liverpools frigitte reservekeeper Paul Harrison (bildet) har sluttet seg til Accrington Stanley på såkallt non-contract basis. Det vil si at han skal spille med Conference-klubben fra kamp til kamp, uten fast kontrakt, i tiden fremover.

Bot for CSKA
CSKA Sofia er ilagt bot av UEFA etter rasehetsen mot Djibril Cisse i forrige uke. Bulgarerne må ut med 19 500 euro på grunn av den dårlige oppførselen til supporterne i kampen mot Liverpool i Sofia. Matchobservatør Trygve Bornø hadde rapportert om fem tilfeller av fyrverkeri innenfor stadionmurene, i tillegg til rasismen Cisse ble utsatt for mot slutten av kampen. Etter at franskmannen hadde blitt pepet ut hver gang han hadde ballen gjennom hele kampen, gikk publikum over til å lage apelyder de siste 12 minuttene av oppgjøret. CSKA har en frist fram til midnatt den 22.august, dersom de ønsker å anke dommen.