- Spesielt å score foran The Kop

Boudewijn Zenden er glad og stolt over å ha gjort sitt første mål for Liverpool. Nederlenderen understreker at man nå må overføre formen fra Europa til den hjemlige ligaen.

Bolo Zenden har hatt en blandet start på sin karriere på Anfield, men kunne smile bredt etter lørdagens seier mot West Ham.  Åtte minutter etter at han kom inn som innbytter dunket han inn både sitt første mål for Liverpool, og også det første ligamålet som de røde har scoret foran The Kop denne sesongen.  Til Liverpool Daily Post sier 29-åringen at man nå må fortsette å vise gode takter i Premier League, og ikke bare når man spiller i Champions League.

- Kritikerne har gitt oss stempelet om at vi ikke kan prestere i den hjemlige serien og bare er gode i Europa.  Det er opp til spillerne å sørge for at det ikke varer.

- Ved slutten av denne uka kan vi være blant de 16 siste i Champions League, det er hvor fort situasjonen kan bli snudd.  Hvis vi nå kan få en god periode med noen seire vil mye se annerledes i løpet av noen uker.

- Seieren over West Ham var et stort løft for vår selvtillit og jeg var fornøyd over å score mitt første mål.  Vi behøvde den andre scoringen slik at vi kunne avgjøre kampen.  Vi skapte igjen mange sjanser men kunne ikke omsette dem i mål.

- Det var spesielt for meg å gjøre mitt første mål foran The Kop.