– Tvilsomt at jeg spiller mot Liverpool

Det sier Ian Rush, som har vært linket til en gjesteopptreden for TNS. Hør Liverpool-kampen i Norge på radio. TNS-spiller med Liverpool-tatovering.

Da Liverpool ble trukket sammen med TNS i første kvalifiseringsrunde av Mesterligaen, sa waliserne med en gang at de ønsker Ian Rush med på laget. Det virker det som de kan se langt etter.

– Vi vil ta en prat om det til uka, sier Rush riktignok.
Men:
– Jeg tror ikke jeg vil bryte med pensjonisttilværelsen.

42-åringen har likevel ikke brent fotballskoene, og i ettermiddag representerer han Liverpool i turneringa Sheffield Masters, sammen med spillere som John Aldridge og Alan Kennedy. Turneringa kan følges på Sky Sports.

Direkteoverføring fra Florø
Neste helg er det Florø som er åsted for gamleguttas stilsikre sleivspark, da en rekke Liverpool-legender møtes til ny dyst med gamle Manchester United-helter.

Og hvis du ikke har anledning til å ta turen, kan du høre kampen direkte på Liverpools hjemmesider.

Nå er vel tvilsomt at Sky Sports tar turen til det norske Vestlandet, men mandagen etter vil liverpoolfc.tv uansett legge ut bilder fra kampen.

 
Med motstanderens tattis på arma

Tilbake til Mesterligaen, og oppgjøret mellom Liverpool og TNS. En spiller som, i motsetning til Ian Rush, definitivt vil spille kampen, er TNS` midtbanemann John Lawless. 

23-åringen er tidligere Liverpool-trainee, har Liverpool-tatovering på arma og har ikke gått glipp av så mye en eneste kamp de siste fem åra.

– Vi trodde aldri vi skulle måtte velge noe annet enn Liverpool-drakt under en Liverpool-kamp, men disse dagene vil vi gå i TNS-drakter, sier Johns mor, Nora Lawless.

Ifølge henne blir det tøft for sønnen å spille mot favorittlaget, men mener han kan trøste seg med det følgende:
– Hvis han blir slått ut, blir han iallfall slått ut av det beste laget i verden!

Og hvis TNS blir slått ut, er HB Torshavn et av lagene Liverpool kan møte, og om denne klubben rapporteres det at minst halve stallen består av Liverpool-supportere …