- Umulig å stoppe Milito om han vil til Liverpool

- Det blir helt umulig å stoppe Gabriel Milito om han ønsker å forlate klubben. Dette sier Zaragoza-president Alfonso Soláns nå.

Real Zaragozas president, Alfonso Soláns, sier nå at det blir umulig å stoppe Gabriel Milito dersom han virkelig ønsker å forlate klubben. Presidenten blir sitert på dette i gårsdagens utgave av El Periodico de Aragon, Zaragozas største avis.

- Jeg vet ikke hva han ønsker, men vi ønsker i alle fall å beholde han. Men, dersom en spiller ønsker seg vekk fra klubben er det umulig for oss å stoppe han. Da må vi gjøre det beste ut av muligheten om han bestemmer seg for å dra, uttaler Soláns.

- Vi har hatt en lignende sak ganske nylig med David Villa, og vi så hva som skjedde der, legger presidenten til.

Liverpool har som kjent allerede lagt inn et bud i størrelsesorden £7,5M-£8M for den argentinske midtstopperen, og fra ferieoppholdet i hjemlandet skal spilleren selv ha kommet med sterke ytringer om at han ønsker å spille for Anfield-klubben.

Midtstopperen returnerer til Spania etter sin ferie i dag. Han har hatt lengre fri enn sine lagkamerater på grunn av deltagelsen i Confederations Cup, men skal etter planen begynne å trene igjen sammen med resten av Zaragoza-troppen i morgen.

El Periodico de Aragon skriver at det er ventet at Milito også vil ha samtaler med Zaragoza-ledelsen om sin fremtid som et av de fremste punktene på dagsordenen i morgen. Militos agent, Eduardo Gammarnik, returnerer nemlig også til Spania etter sin ferie i morgen.

- Jeg har ikke snakket med Milito eller agenten hans, og jeg vet ikke om noen av trenerne har det heller. Jeg ønsker å tro at han blir i klubben i mange år fremover, og jeg vil bli henrykt om han forlenger kontrakten sin med oss. Men dette er forhandlinger som ligger i hendene på begge parter, uttaler Zaragoza-presidenten.

Real Zaragoza skal nå være klare til å tilby argentineren samme lønn som han er lovet i Liverpool.

Ut i fra denne artikkelen fra Spania kan vil altså dra den konklusjonen at mye vil bli avklart omkring Milito-overgangen på mandag.