- Vi gir ikke opp fjerdeplassen

Steven Gerrard sier at man må prestere i de fem siste ligakampene for å komme til Champions League. Rykter om Sami Hyypiä til Roma avvist, mens Djimi Traore vil bli på Anfield. Sjelden seier for U18.

Gerrard skadefri

Steven Gerrard tok på seg all skyld da et misset straffespark fra kapteinen bidro til at Liverpool kun fikk med seg et poeng fra hjemmekampen mot Tottenham i går.  Nå sier Stevie G at man fortsatt ikke har gitt opp å ta igjen Everton, og Bolton for den saks skyld, men at det vil kreve godt spill resten av sesongen dersom man skal komme blant de fire beste i Premier League:  - Dette dreide seg ikke om en dårlig kamp som følge av spille ute i Europa.  Etter at vi kom inn i kampen dominerte vi mot Tottenham, og derfor er også guttene så frustrerte over resultatet.  Vi spilte bra, vi skapte sjanser, og dersom vi kan spille slik de neste fem kampene vil vi sikre oss mange poeng.

 

- Vi vil fortsette å jobbe for å ta igjen Everton.  Manageren har sagt at vi må glemme Spurs og se fram mot de fem siste kampene i ligaen.  Vi behøver fem gode prestasjoner i disse kampene og jeg kan garantere fansen at vi ikke vil gi opp.

 

Det hersket usikkerhet hvorvidt Steven ville spille fra start med en sår lyske, men heldigvis kom han igjennom nitti minutter uten problemer:  - Jeg var litt engstelig før kampen fordi jeg var ikke sikker på om jeg ville holde hele tiden, men det gikk bra og forhåpentligvis kan jeg nå få gjort et par gode treningsøkter før kampen på onsdag.

 

 

Liverpool benekter transferrykter

En engelsk tabloidavis hevder i dag at Liverpool og Roma er blitt enig om en overgang på £3M for Sami Hyypiä, men dette er umiddelbart blitt avvist fra Anfield.  – Det har ikke vært noe kontakt med Roma.  Hele saken er noe tøv, sier pressesjef Ian Cotton.

 

 

Djimi håper på ny kontrakt

Djimi Traore har vært en av spillerne det har blitt spekulert i om var på vei ut av Liverpool de siste par årene  Etter et godt år, hovedsakelig på venstrebacken, håper imidlertid 25-åringen at han kan få fornyet den avtalen med klubben som har et år igjen å løpe:  - Det er det samme hver sommer.  Det har blitt sagt at jeg skulle til Blackburn eller West Bromwich, eller tilbake til et lag i Frankrike, men alt jeg ønsker er å spille for Liverpool.

 

 

Karl Noon matchvinner for U18

Liverpools juniorlag har hatt en begredelig sesong, hvor U18 laget bunner sin tabell.  På lørdag vant man imidlertid med 1-0 hjemme mot Barnsley, etter en scoring av Karl Noon.  Fire av spillerne var hentet opp fra U16, som gjerne blir omtalt som ”the dream team” på ungdomsakademiet, og forhåpentligvis er det et tegn på at det er bedre tider i vente.
Laget:  Paul Lancaster, Jay Spearing, Adam Hitchin, Francis Smith(Jonathan Pringle 75), Robbie Threlfall, Charlie Barnett, Adam Hamill, James Frayne, Karl Noon, Paul Barratt, Michael Burns.  Spearing, Threlfall, Barnett og Burns er U16 spillere.