- Vi har spilt bedre kamper i CL

Rafael Benitez gledet seg over en viktig seier mot Bayer Leverkusen, men mente at Liverpool har spilt bedre i CL tidligere. Agenten til Harry Kewell svarer på kritikk. Premier League avsluttes på søndag.

- Kanskje kan vi vinne CL

En overbevisende 3-1 seier i Leverkusen gjorde at Liverpool uten problemer kunne ta seg til kvartfinalen i Champions League med 6-2 sammenlagt.  Det neste på programmet nå er tre hjemmekamper mot Blackburn, Everton og Bolton i ligaen.

 

Rafael Benitez var en glad mann på BayArena, men han mente at man nok hadde spilt enda bedre i tidligere kamper i Mesterligaen denne sesongen:  - Vi kan ha mye mer selvtillit nå som vi er klare for kvartfinalene i CL og når de andre lagene i Europa ser dette resultatet vil de skjønne at de må være forsiktige dersom de skulle trekke Liverpool.  På dette tidspunktet i Champions League er det uansett ingen lette kamper.

 

- Vi vet at det både for klubben, supporterne, spillerne og staben er veldig viktig at vi er med i Champions League så lenge som mulig.  Vi har arbeidet veldig hardt for dette resultatet.  Spillerne var veldig fokuserte på hva de måtte gjøre i kampen og vi kan glede oss over plassen i kvartfinalen i noen uker fremover.  Vi tenker ikke på å vinne Champions League nå, bare om å vinne neste kamp.  Kanskje kan vi vinne turneringen, men det er for tidlig å si nå.

 

- Vi har gjort gode prestasjoner i Champions League denne sesongen, og dette var en av dem.  Jeg mener imidlertid at vi spilte enda bedre mot Monaco, Deportivo og Olympiakos.  Men i dag fikk vi uttelling i form av scoringer og det forandret alt.

 

- Jeg trives i Liverpool fordi jeg har respekten til supporterne, styret, formannen, daglig leder og spillere.  I en slik situasjon vil du alltid være fornøyd som manager.

 

 

 

- Liverpool må løse problemet til Kewell

Agenten til Harry Kewell, Bernie Mandic, har kommentert uttalelsene til Rafael Benitez om spillerens skadeproblemer.  En tydelig irritert manager fortalte at problemene til Kewell kunne skifte fra dag til dag, og at man måtte finne en løsning på det.

 

- Harry er en type person som har kommet dit han er fordi han har høye forventninger til seg selv og det har han fortsatt, uttaler Mandic.  - Jeg tror ikke noen kan være mer skuffet over hvordan ting har utviklet seg en Harry selv.  Dette er uten tvil den mest frustrerende perioden han noensinne har hatt.  Siden november 2003, la oss være ærlige, har han ikke gjort noe.  Verken han eller jeg prøver å skjule det.

 

- Men hva skal han gjøre?  Hvis du har en kontrakt skal du få betaling.  Skulle han bare gå vekk?  Han har hatt dette problemet siden november 2003 og det er opp til Liverpool å løse det.

 

 

Liverpool v Aston Villa 15.mai

Det er blitt besluttet at hele den siste ligarunden blir flyttet til søndag 15.mai kl 17.00.  Liverpool møter da Aston Villa på Anfield.  Den antatt hardeste konkurrenten om 4.plassen og kvalifisering til Champions League, Everton, spiller for øvrig borte mot Bolton.