- Vi kan vinne Champions League

John Arne Riise sier at Liverpool nå har muligheten til å gå helt til topps i Europa. Steven Gerrard nominert til Årets Spiller. Ungt reservelag mot Sunderland.

- Det er vår tur mot Chelsea

I likhet med alle andre røde er John Arne Riise høyt oppe etter å ha slått ut Juventus i Champions League.  Til Liverpool Echo sier nordmannen at han ikke kan se noen grunn til hvorfor Liverpool nå ikke kan gå helt til topps i den gjeveste klubbturneringen i Europa.

 

- Vi tenker ikke på revansje når vi skal møte Chelsea.  Dette dreier seg om å vinne en turnering som betyr mer enn noe annet for denne fotballklubben.  Dette er vår sjanse til å gå helt til topps.  Chelsea har vært gode i ligaen, og de ønsker å vinne Champions League, men det gjør vi også.  Ingen forventet at vi skulle komme så langt som dette, så hvorfor kan vi ikke da gå hele veien?

 

- Alle vet at vi allerede har tapt tre ganger mot Chelsea.  Vi står for tur til å vinne.  Vi vet at det vil bli tøft, men dette er bra for engelsk fotball og en av oss vil komme til finalen.

 

- Det var en utrolig kveld i Torino og sjefen traff perfekt taktisk.  Manageren fortjener mye heder.  Jeg tenkte etter kampen at det ikke hadde vært så vanskelig som vi trodde det ville bli, men det var fordi vi var så godt organisert.  Med en gang det begynte å slå lange baller visste jeg at Sami, Carra, og Djimi vil ordne med det.  De fikk ikke mange sjansene.

 

 

Gerrard en av seks

Steven Gerrard er blant de seks spillerne som de profesjonelle selv har nominert til å bli Årets Spiller for 2004/05.  En av disse vil få tittelen:  Frank Lampard, John Terry, Petr Cech, Steven Gerrard, Andy Johnson, og Thierry Henry.  Blant de unge spillerne er dette kandidatene:  Scott Parker, Arjen Robben, Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney, Shaun Wright-Phillips, og Steward Downing.

 

 

Potter tilbake på reservelaget

På et ungt reservelag som møter Sunderland i kveld er Darren Potter med fra start, etter å ha vært på benken i Torino i går.  Jon Otsemobor, David Raven, Zak Whitbread, og Richie Partridge er de andre som har vært innom førstelaget:

Liverpools lag:  Harrison; Otsemobor, Raven, O’Donnell, Whitbread; Barratt, Mannix, Guthrie, Partridge; Potter, Platt.  Reserver: Lancaster, Hammill, Francis Smith, James Frayne, Karl Noon.