- Vi må beholde vinnerformen

Rafa fornøyd med lagets form, men viktig at spillerne arbeider like hardt også fremover. Aldridge stor beundrer av Xabi Alonso. Paul Jewell skuffet.

Rafael Benitez er svært fornøyd med måten Liverpool spiller på, men spillerne må passe seg så de ikke blir for selvtilfredse. De røde står med 7-1-0 og 16-0 i målforskjell på de åtte siste kampene. Nå håper manageren at seiersrekken fortsetter.
- Jeg er veldig fornøyd med laget mitt. Vi er i en veldig god situasjon og vi har mye selvtillit. Vi ønsker å fortsette med å vinne kamper.
- Hele laget arbeider virkelig hardt for hverandre og vi har god balanse. Hjemmeformen vår er god, borteformen er langt bedre. Vi må holde det gående.

Etter gårsdagens kamper ligger nå Liverpool på en 3.plass, 12 poeng bak Chelsea og to poeng bak Manchester United. Liverpool og Manchester United har én kamp mindre spilt enn ligalederen.

Aldridge stor beundrer av Xabi Alonso
Liverpool-legenden John Aldridge sier at Xabi Alonso er en av de rødes mest innflytelsesrike spillere og han tror at spanjolens smarbeid md steven Gerrard på midtbanen kan føre til mer suksess for Anfield-klubben. Aldridge er en stor beundrer av Alonso og mener at Liverpool er bedre med playmakeren på laget.
- Det var ingen overraskelse å se at Xabi Alonsos gjeninntrden på laget etter skade gir en ekstra dimensjon til Liverpools spill mot Sunderland, uttaler ”Aldo” til Liverpoolfc.tv.
- Momo Sissoko og Didi Hamann er fantastiske til å beskytte forsvaret, men de har ikke Alonsos pasningsegenskaper. Når han er i startoppstillingen, ser vi ut til å være en langt større trussel.
- Balansen med Alonso i midten og Steven errard på høyre er perfekt fordi de er samstemte. Bare se på måten de kombinerte på Stadium of Light.
- Liverpools form falt dramatisk forrige sesong da Xabi brakk ankelen, men dersom han styrer unna skader denne gang, vil han bli en uhyre viktig spiller i andre halvdel av sesongen.

Paul Jewell skuffet
Wigan-manager Paul Jewell var svært skuffet etter 0-3-tapet på Anfield og mener at Liverpool fikk det for lett.
- Det var hardt for meg å se 1.omgang fordi det var ikke likt oss. Liverpool spilte bra, men det var lett for dem. Vi sto bedre i 2. omgang. Keeperen vår gjorde noen fine redninger og holdt resultatet nede, men jeg er skuffet over at vi ikke kom hit og ga Liverpool kamp.