- Vi vil også vinne ligaen med Rafa

David Moores forteller om sin største opplevelse som formann, og hvordan han ser på manager Rafael Benitez. John Arne Riise og Steve Finnan med skader foran landskamper. Skal møte Køln under pre-season.

- Jeg vil fortsette

En rørt David Moores mener at Liverpool har skutt gullfuglen ved å sikre seg Rafael Benitez som manager, og at klubben også vil vinne ligaen under ledelse av spanjolen.  Liverpools formann roser også fansen og forteller om hans største kveld som leder av LFC.

 

- Dette er det beste jeg har opplevd i mitt liv innen fotballen.  Europacupen er hva du ønsker.  Ja, det er ligaen, men det slår ikke dette.  Men vi vil vinne Premier League også.  Rafa er mannen til å ordne det.  Vi har hørt om ”The Special One” (Jose Mourinho) denne sesongen, men hva med Rafa?  Han må være en magiker.  Han er en mester når det gjelder taktikk og han føler for denne klubben.  Han viser en lidenskap som har skapt et unikt bånd med fansen og han er allerede blant de store managerne.

 

- Det var et enormt kupp for klubben å få tak i ham sist sommer.  Det første som slå meg hvor mye han allerede visste om Liverpool, men det er så mye annet ved ham.

 

Ingen er i tvil om at Liverpools eier også er en supporter på sin hals, og i likhet med alle røde gikk han gjennom hele følelsespekteret denne kvelden i Istanbul.

 

- Jeg har aldri tidligere tatt noe hensyn til alt dette snakket om at ditt navn er på pokalen, men nå tror jeg på det.  Ved pause var jeg mest bekymret for våre fans.  Jeg tenkte, ”ved Gud jeg håper at vi kan vise noe som er bedre i andre omgang.”  Da Steve scoret tenkte jeg at det ga noe av stoltheten tilbake.  Vladi gjør et til og du tenker ”vent et øyeblikk”, og da Xabi scoret hoppet jeg rundt på ærestribunen.  Men det var så mange helter.  De er historiske.

 

- Ingen klubb har fans som det vi har.  Det var utrolig hvordan de sang You’ll Never Walk Alone ved pause, da vi syntes å være helt ute av det med 3-0 i underlege.

 

Liverpools formann og eier har hatt sine kritikere, og han har selv antydet at han er villig til å gi fra seg aksjemajoriteten i klubben for å bringe inn investorer og hardt tiltrengt kapital.  Nå sier imidlertid scouseren at så lenge fansen står bak ham ønsker han å fortsette i formannstolen.

 

- Det er et øyeblikk som fester seg i minnet.  Vi tapte mot Monaco i Champions League og hadde ikke spilt bra.  Jeg gikk over gressmatta og fansen begynte å applaudere, noe som var et stort løft for meg.  Jeg kan ikke beskrive hvor mye det betydde for meg.  Så lenge fansen står bak meg vil jeg holde det gående.  De var fantastiske.  Folk vet hvor mye jeg elsker denne klubben.  Hvis du har de rette folkene bak det vet du at uansett hva du står overfor vil alt være så mye lettere.  Denne klubben betyr alt for meg.

 

 

Riise usikker foran Italia

John Arne Riise pådro seg en strekkskade i finalen mot Milan, og vil bli undersøkt av det norske legeteamet når han kommer til kongeriket for å forberede seg til neste helgs viktige VM-kamp mot Italia.  Nordmannen sier seg at det ikke ser så bra ut i øyeblikket, selv om han kan kjenne en forbedring av skaden.

 

Steve Finnan ble byttet ut ved pause i Istanbul, etter å ha fått hva som karakteriseres som en ”lett strekkskade i låret”.  Høyreflanken vil trolig bli spilleklar til irenes VM-kamper mot Israel og Færøyene.

 

Darren Potter er tatt med i Irlands U21 tropp som møter Israel hjemme fredag 3.juni.

 

 

Til Tyskland

Ifølge hjemmesiden til Køln skal Liverpool spille pre-season kamp mot dem i Tyskland 22.juli.  LFC har ikke bekreftet dette, men ifølge Køln starter billettsalget for hjemmefansen 16.juni.