-Viktig at Djimi er tilbake

Rafael Benitez berømmer en skadefri Djimi Traore. Ryktene om ny manager til Real Madrid er i gang. Carling Cup trekning til lørdag. Ny seier til juniorene. Birmingham-Liverpool på åpent salg.

Traore – en nøkkelmann
Djimi Traore fikk ødelagt innledningen av sesongen 2005/06 p.g.a. skade.  Franskmannen er nå imidlertid skaden i låret og har vært på banen i Liverpools tre siste kamper.  Rafael Benitez mener at det er som å ha en ny spiller tilgjengelig.

- Det er viktig for oss å ha Djimi tilbake siden vi alltid behøver minst to spillere som kjemper om hver posisjon.  Vi har nå Djimi, Warnock og Risse som fighter om venstrebacken og det kan bare av det gode for laget.  Det at han er tilbake er som å ha kjøpt en ny spiller.

- Han var uheldig som en skade på et slikt tidspunkt fordi han var veldig bra under pre-season.  Jeg har vært fornøyd med hans spill siden han har kommet tilbake og hans innstilling har vært førsteklasses.  Slik var det også forrige sesong.  Han opplevde skuffelse da han scoret selvmålet mot Burnley i FA-Cupen, men lot ikke kritikken affisere ham og kom sterkt tilbake.  Han er et nøkkelmedlem i vår tropp.


Rafa linkes til Madrid
I en høyst spekulativ artikkel uten sitater og med ”kilder i Madrid” skriver i dag Daily Mirror at Rafael Benitez er øverst på blokka dersom man på Bernabeu velger å sparke den hardt pressede manageren Wanderley Luxemburgo.  To ligatap allerede, samt ydmykende 0-3 i Lyon i Champions League, er ikke vanlig kost i den kongelige klubb.
Rafael Benitez har fire år igjen av sin kontrakt på Anfield og har hele tiden signalisert at han ønsker å lede de helrøde i mange år fremover.


3.runde i Carling Cup
2.runde i Carling Cup spilles i dag og i morgen.  Liverpools neste motstander Birmingham møter for eksempel Scunthorpe borte i kveld.  I neste runde kommer også lagene som er involvert i E-Cup spill med.  Førstkommende lørdag vil en få vite hvilken motstander Liverpool trekker i 3.runde.  3.runde spilles 25/26 oktober.


Storseier til juniorene
Liverpools juniorlag tok sin fjerde seier på fem kamper da de på lørdag slo Huddersfield med 5-1 borte.


Billetter på salg
Liverpool har noen få billetter igjen i borteseksjonen til kampen mot Birmingham på lørdag.  Disse vil gå på åpent salg i morgen.