Agger blir for dyr?

Liverpool Echo skriver i dag at Daniel Agger blir for dyr for de røde. Samtidig avviser de at Liverpool er ute etter Chris Riggott. £15M til spillerkjøp? Benitez i tvil om Kewell. Smith vil ha Carragher i Tyskland.

Brøndby ser ut til å ha priset Daniel Agger ut av en overgang til Anfield. Det skriver Chris Bascombe i dagens Liverpool Echo. I motsetning til hva andre engelske medier skriver i dag, hevder han også at Chris Riggott slett ikke er å finne på Rafael Benitez sin ønskeliste over midtstopperkandidater.

Riggott var en gang et transfermål for Gerard Houllier, men Bascombe påstår at Middlesbrough-stopperens navn ikke har vært nevnt i korridorene på Anfield siden den gang. Echo-journalisten skriver også at Liverpool ikke ønsker å kjøpe spillere fra Middlesbrough, etter at Teeside-klubben tok overgangen til Christian Ziege til rettsalen.

Bascombe skriver at Benitez har fulgt flere unge stoppere den siste tiden, og at Agger toppet ønskelisten. Men sjansene for at dansken kommer til Anfield skal nå være betraktelig reduserte, etter at Brøndby igjen skal ha øket sin takst på 20-åringen.

£15M til spillerkjøp i januar?
I artikkelen i Echo skriver Bascombe at Benitez har blitt lovet betydelige summer til spillerkjøp under transfervinduet i januar. Journalisten tror at Liverpool-manageren kan komme til å bruke så mye som £15M pund på nye spillere.

I tillegg til midtstopperen og høyrevingen som Benitez har lett etter helt siden i sommer, ønsker spanjolen visstnok også å styrke stallen med en ny høyreback og en spiss til. De to sistnevnte avhenger dog av hvilke spillere som måtte forsvinne ut porten på Anfield i januar.

Flere spanske klubber skal ha følere ute etter Josemi, og Benitez skal i følge Bascombe være ute etter et cover for Steve Finnan om Josemi forsvinner. Han skriver også at Benitez finkjemmer Europa for en ny spiss, etter at man gikk glipp av Michael Owen i tolvte time.

Benitez i tvil om Kewell
Rafael Benitez skal være i tvil om han skal inkludere Harry Kewell i troppen til lørdagens kamp mot Portsmouth. Kewell er ikke forventet tilbake fra Australia før fredag.

- Eriksson må ta med Carragher
Tommy Smith mener at Jamie Carragher bør være selvskreven når Sven Göran Eriksson plukker ut Englands tropp til VM i Tyskland. I sin faste spalte i Liverpool Echo karakteriserer Smith Liverpool-stopperen som sikkerheten selv.

- Uten Carragher virker England svakere i de bakre rekker, mener Smith.

Den tidligere stopperkjempen og Kop-favoritten synes Eriksson bør bygge VM-troppen rundt fire spillere: Carragher, Steven Gerrard, Michael Owen og Wayne Rooney. Ikke noe i veien med lokalpatriotismen der i gården, med andre ord!