Alle må akseptere rotasjon på laget

Rafael Benitez gjentar viktigheten av rotere på laget, og advarer at alle spillerne må akseptere det dersom de ønsker å spille for en stor klubb som Liverpool. Hamann viktig for laget. U18 vant 4-2 mot WBA.

Liverpool har allerede sikret seg Supercupen, og skal totalt kjempe om ytterligere fem trofeer denne sesongen. Med en slik tett terminliste kan ikke alle spillerne brukes til enhver tid, men Benitez påpeker at alle spillerne vil få sjansen på et gitt tidspunkt.
- Jeg har snakket med alle spillerne, noen er benyttet mye og andre som er benyttet mindre. De vet alle at det er mange kamper å spille, uttaler Benitez.

- Ved juletider forventer jeg at vi spiller tre kamper i løpet av åtte dager. I tillegg har vi Champions League og Carling Cup å tenke på.

- Dette er en sto klubb, så hver spiller må være klar. Kanskje blir du brukt om en uke, kanskje det vil bli om tre uker.

- Hvis en spiller ikke er klar når han trengs, betyr det at han ikke har den rette mentaliteten og holdningen for å være i en stor klubb.

- Man må klare seg med de spillerne man har. Det forstår spillerne. De ønsker kanskje å spille hver uke og i hver kamp, men det er umulig å spille på samme nivå hele tiden. De må være forberedt på å hvile også.

Hamann betyr mye for laget
Dietmar Hamann har vært mindre involvert denne sesongen etter kjøpet av Mohammed Sissoko, men manageren bekrefter at tyskerne har en viktig rolle i laget.
- Didi er en spiller med erfaring, og man trenger det i troppen, kommenterer Benitez.

Ny seier for U18
Liverpools juniorlag slo hardt tilbake etter forrige helg tap i Merseyside-derbyet ved å beseire West Bromwich 4-2 på West Bromwich Albion Training Ground i går. Vi har dessverre ikke fått verken målscorere eller lagoppstilling fra kampen. John Owens’ elever har nå vunnet seks kamper og tapt to hittil denne sesongen, noe som gir en soleklar 2.plass på tabellen. Ettersom Manchester-lagene og Everton alle tapte, er det nå en luke på fire poeng ned til Manchester United på 3.plass. Blackburn har imidlertid vært meget solide i nordvest-avdelingen så langt. Lancashire-laget har vunnet syv og spilt en uavgjort, og ligger fire poeng foran de røde. Kun gruppevinneren går til det nasjonale sluttspillet.