Alonso: - Vi bryr oss

Xabi Alonso understreker at spillerne var såret etter tap mot Fulham og Crystal Palace. Liverpool kan sikre avansement til 1/8 finalene i Champions League i morgen.

Kontrast mellom PL og CL
Xabi Alonso var igjen blant Liverpools beste spillere da West Ham ble slått med 2-0 på lørdag.  Spanjolen understreker at spillerne var skuffet etter uke med to tap og at det var viktig med en seier.

- Dere skulle ha sett stemningen i garderoben etter kampen mot Fulham.  Alle var langt nede og det burde ende alle hentydninger om at vi ikke bryr oss.  Det var en dårlig kamp, men vi vet hvilket ansvar som følger med å spille i den røde trøya.

- Vi hadde noe å bevise etter hva som ble sagt om oss den siste uka.  Vi må bevise at vi er gode nok til å spille for en slik stor klubb.  Kritikken gjør meg ikke forbannet ettersom det tilhører det å spille for Liverpool.

- Det var litt nerver før avspark på lørdag, og derfor var det også viktig at vi forberedte oss skikkelig og holdt roen.

- En dårlig uke endte på en positiv måte for oss.  Vi har vist stort fremgang ved å hente tre poeng og er fornøyd med oss selv.  Vår form i Champions League og Premier League har vært veldig forskjellig og jeg kan ikke forklare det.  Det hele er et mysterium.

- På et personlig plan føler jeg at jeg har tilpasset meg godt til Premier League og spilt bra.  Jeg synes jeg gjorde det bra i min første sesong, og føler at formen nå begynner å bli bedre denne sesongen.


Seier mot Anderlecht kan være nok
Dersom Chelsea slår Real Betis i Spania og Liverpool tar tre poeng hjemme mot Anderlecht i morgen er det ingen som kan hindre at de to engelske lagene går videre til cupspillet.  Med to kamper igjen å spille vil da bare spørsmålet være om hvilket lag som vinner gruppe G. Rafael Benitez vil senere i dag holde den tradisjonelle pressekonferansen som finner sted foran kampene i Champions League, og vi vil komme tilbake med flere opplysninger foran møtet med Anderlecht utover dagen.