Alonso blir ikke spilleklar

Liverpool Echo skriver at Xabi Alonso ikke kan spille mot Real Betis i kveld på grunn av kneskaden han pådro seg mot Portsmouth. Liverpool linkes til ung Cardiff-spiller.

Liverpool Echo skriver i ettermiddag at Xabi Alonso ikke har blitt kvitt kneskaden sin, og må dermed stå over kveldens kamp mot Real Betis. Mohamed Sissoko vil trolig ta hans plass. Echo avslører at Sissoko måtte stå over oppgjøret mot Portsmouth, også han på grunn av et kneproblem. Denne skaden skal nå være leget.

Ellers er det ventet at de røde vil gjøre minimalt med forandringer i forhold til kampen mot Portsmouth. Benitez ser i så fall ut til å ha forandret sin rotasjonspolitikk noe, med færre endringer på laget fra kamp til kamp.

- Dersom laget spiller bra, og du har tid til å hvile spillerne mellom kampene, så velger du de samme spillerne, sier Benitez til Echo i ettermiddag.

- Men noen ganger får du skader på spillere, og andre ganger er det kort tid mellom kampene. Du må hele tiden ta avgjørelser ut i fra slike faktorer. Jeg skulle ønske jeg alltid kunne bruke de samme spillerne, men da kunne vi trolig bare deltatt i en turnering og spilt en kamp i uka. Vi ønsker å spille så mange kamper som mulig, og vi reiser blant annet til Japan fordi det betyr at vi kan vinne noe.

- Det er alltid best å bruke de samme spillerne, men dersom du spiller mange kamper, kan du ikke gjøre det. Og at vi spiller mange kamper, betyr bare at vi har suksess, forklarer manageren.

En spiller som håper å få fornyet tillit er Peter Crouch. Den lange spissen ser fram til en ny sjanse til å få sin første scoring for klubben. Benitez innrømmer at det er en mulighet for at så skjer.

- Det var en flott gest av lagkameratene å la Peter ta straffesparket på lørdag. Det er utrolig å se han gjøre brassepark, dribleraid og tricks. Nå trenger han bare litt flaks foran kassa.

U-landslagsspiller linkes
Liverpool og Arsenal linkes i dag til Cardiffs lovende unggutt Cameron Jerome, som også spiller på det engelske U21-landslaget. Speidere fra begge klubbene har sett Jerome i aksjon flere ganger i høst, og Cardiff-manager Dave Jones frykter nå at en av de to storklubbene vil komme med et bud som klubben ikke kan takke nei til i januar.