Alonso glad for å være tilbake

Xabi Alonso er fornøyd med å ha gjennom 45 minutter uten å smerte i ankelen. Rafa vil ha samme tenning mot Manchester City. Gerrard klar for returoppgjøret. Fortsatt Juventus-billetter igjen.

Xabi Alonso kan være aktuell til troppen mot Manchester City etter å ha gjennomført 45 minutter i reservelagskampen mot Leeds i går. Xabi spilt seg stort opp i kampen og var banen beste de siste 20 minuttene. Han var også selv fornøyd med å være tilbake:

 

- Det var deilig å kunne spille fotball igjen, og jeg merket ingenting til skaden. Det har vært veldig frustrerende å stå utenfor i tre måneder – og spesielt ille er det å sitte på tribunen når det spilles så mange viktige kamper. Jeg har fått trent bra og blir stadig i bedre form og håper jeg snart er aktuell for førstelaget igjen.

 

Reservelagstrener Hughie McAuley var ikke fornøyd med nok et nederlag for reservene og mener savnet av en skikkelig spiss er noe av forklaringen. – Vi savner en målfarlig spiss. Hvis ikke Neil Mellor hadde vært skadet, ville han ha spilt og scoret mange mål for oss. Han skrøt for øvrig av Ryan Wilkie og Richie Partridge som etter hvert spilt seg godt opp på henholdsvis venstre og høyrekanten i 1-0 nederlaget.

 

Samme tenning mot City?

Rafa Benitez vil ha samme tenning mot Manchester City lørdag som i Champions League oppgjøret mot Juventus. Mange viktige ligakamper gjenstår denne sesongen og manageren savner stabiliteten. – Vi er mer stabile enn tidligere i sesongen, men selv mot Juventus varierte spillet veldig mellom de to omgangene. Vi har god tid til å forbedrede oss til lørdag, men jeg håper spillerne går til den kampen med samme innstilling som mot Juve. Vi må gjenta bedriften for å komme enda tettere innpå Everton.

 

Gerrard klar til returen

Kaptein Steven Gerrard er ikke i tvil om hva de må gjøre for å gå videre til semifinalen i Champions League. – Vi må spille vår livs kamp i Torino. Alle spillerne, inkludert reservene, må være i topp form hvis vi skal avansere, men det tror vi har form god nok inne til å gjøre akkurat det. Juventus er et fantastisk lag, men vi frykter dem ikke. Vi vet vi kan klare oppgaven som venter oss, og at det er opp til oss selv.

 

Scott Carson har for lengst holdt opp hånda og tatt skylden for reduseringsmålet Juventus fikk i andre omgang. Det var en litt lei heading som gikk i bakken og i mål via hendene til den urutinerte keeperen. En vanskeligere ball en det så ut på tv-bildene, men likevel et forsøk keeperen burde ha klarert. Det vedgår også unggutten. – Til og begynne med tenkte jeg ikke på det som en tabbe. Etter å ha sett tv-bildene ser jeg imidlertid klart at jeg kunne ha gjort det bedre. Kampen var hans første på dette nivået og keepertalentet, som bare for noen måneder siden spilte foran noen få hundre spillere for reservelaget til Leeds, sier han gleder seg til nye utfordringer i klubben. Etter kampen byttet han drakt med verdens dyreste keeper, Gianluigi Buffon.

 

Fortsatt Juve-billetter igjen

Liverpool sliter med å selge ut billettkvoten sin til returkampen i Torino. Av 3.600 mottatte billetter er bare 2.253 solgt. Mange supportere er skeptiske til hva som kan vente dem på Juventus sin hjemmebane. En del italienere la ikke skjul på sin åpne avsky for alt som har med Liverpool å gjøre tirsdag, og la igjen en ”innbydelsen” mange ikke har spesielt lyst til å ta i mot. I tillegg blir det sagt at mange engelskmenn har kjøpt billetter utenom de offisielle organene på en link som finnes på Juventus’ offisielle hjemmeside. De med ansvar for sikkerheten rundt kamp er ikke spesielt fornøyde med at en del røde kan ha kjøpt billetter til den nøytrale delen av banen.