Alonso må stå over mot City også

Liverpool FC melder i dag at Xabi Alonso ikke ser ut til å klare og riste av seg kneskaden han pådro seg mot Portsmouth i tide til å spille mot Manchester City. Dermed går han glipp av sin andre kamp denne uken.

Xabi Alonso sliter med å riste av seg kneskaden som gjorde at han måtte stå over kampen mot Real Betis på onsdag, og Liverpools legeteam har nå liten tro på at han kan være med i troppen til møtet med Manchester City på City of Manchester Stadium i morgen.

Rafael Benitez har i dag bekreftet at Alonso fortsatt har smerter i kneet, etter skaden han pådro seg i sluttminuttene i kampen mot Portsmouth. Det medisinske støtteapparatet på Melwood vil foreta en ny sjekk av kneet i ettermiddag, men Benitez mener han ikke vil være klar for spill i morgen uansett.

Alonso fyller for øvrig 24 år i dag. Etter £10.7M overgangen til de røde i august i fjor har han spilt 51 kamper og gjort seks mål for Anfield-klubben. Best huskes det avgjørende utligningsmålet mot Milan i Champions League-finalen i Istanbul.