Alonso vil stoppe Lampard

Xabi Alonso ønsker å stoppe midtbanegeneralen til Chelsea. Mange spillere nær suspensjon på Stamford Bridge. Liverpool med ung argentiner på prøvespill.

Midtbaneduellen

Xabi Alonso var dypt savnet da Liverpool tapte 0-1 mot Crystal Palace på lørdag, da spanjolen ble hvilt etter å ha spilt tre hele kamper på en uke i etterkant av å ha blitt friskmeldt fra sitt benbrudd.  Den sentrale midtbanen blir viktig å vinne mot Chelsea i morgen, og Xabi er klar til duellen mot Frank Lampard:

 

- Frank Lampard har hatt en stor sesong med Chelsea slik at det er viktig å sørge for at han ikke spiller bra.  Han har en fantastisk evne til å komme hurtig framover på midten, score, og skape mål for sitt lag.  For å kunne stoppe ham må vi holde på ballen når vi har den, og vinne så mange andreballer som vi kan.

 

- Jeg vil prøve å hindre Lampard i å ha for mye kontroll med ballen.  Hvis vi ikke greier å gjøre det på midtbanen vet vi at han kan skape vansker for oss.  Heldigvis har vi også en lik spillertype i form av Steven Gerrard.  For øyeblikket kan jeg ikke si hvem som er best av Gerrard og Lampard, men de er utvilsomt to av de beste spillerne i verden.  England er heldige som har dem begge.

 

 

Forsvarspillere nær karantene

Totalt er ni spillere en advarsel unna suspensjon når Chelsea i morgen møter Liverpool.  Hjemmelaget har fire spillere med to bookings, nemlig Carvalho, Gallas, Johnson og Smertin.  Liverpool har også forsvarsspillere som er i faresonen, ettersom både Jamie Carragher, Steve Finnan og Stephen Warnock har to gule.  Xabi Alonso er også kun et kort unna å måtte stå over returen, i tillegg til skadede Dietmar Hamann.

 

 

17-åring skal trene med LFC

Sky Sports opplyser at Juan Antonio, fra det argentinske 2.divisjons laget Comision de Actividades Infantiles, er blitt invitert til Liverpool på prøvespill.  Det er agenten til angriperen på Argentinas U17 landslag, Jorge Oliva, som opplyser dette:  - Jeg har et meget godt samarbeid med Paco Herrera, slik at jeg har sendt noen videoer av spilleren til ham og han har fortalt om spilleren til Benitez.  Denne uken vil han reise til Liverpool på prøvespill.  De ønsker å se ham personlig først, før man blir enig om en avtale, og derfor kan jeg ikke prate om hvor stort beløp en overgang er verdt.

Spilleren selv ser fram til å komme til Merseyside:  - Jeg har enorme forventninger, men er samtidig rolig.  Alle i mitt nabolag vet har jeg er glad for dette, på samme måte som da jeg ble tatt ut på U17 landslaget.  Det var en fin erfaring for meg, selv om vi ikke spilte bra i Venezuela og ikke greide å komme til VM.  Nå håper jeg å ha være mer heldig i England, og å få sjansen til å spille for Liverpool.

 

15 år gamle Josh Mimms, sønnen til Bobby som voktet målet for Everton mot Liverpool i FA-Cup finalen i 1986, prøvespilte for Liverpool U18 da de tapte 4-0 mot Sheffield Wednesday sist lørdag.