Australsk storseier uten Kewell

Australia vant 5-0 mot Jamaica, men Kewell var ikke involvert i kampen. Peter Crouch fornøyd med eget spill mot Østerrike. Uavgjort for David Raven mot Nederland U20.

Harry Kewell har nettopp kommet tilbake etter lyske- og brokkoperasjon. 27-åringen har kun spilt en halv time på Liverpools reservelag etter skadeoppholdet. Likevel var australieren tatt ut i landslagstroppen til privatlandskamp mot Jamaica på Craven Cottage i London. Kewell har trent godt, men var ikke i en slik form at han kunne starte kampen. Det ble likevel spekulert i at den offensive midtbanespilleren ville få noen minutter mot slutten av oppgjøret. Slik gikk det imidlertid ikke. Kewell var nemlig ikke engang nominert som innbytter. Landslagstrener Guus Hiddink ønsket ikke å ta noen sjanser med Liverpool-spilleren, skriver Sydney Morning Herald. Australia beseiret ”The Reggae Boys” hele 5-0. Neste oppgave for Australia er to playoff-kamper om en VM-plass mot nummer 5 i den søramerikanske kvalifiseringsgruppen, og det vil bli enten Uruguay, Chile eller Colombia. Kampene spilles i november.

Crouch fornøyd med eget spill
Peter Crouch viste positive takter i gårsdagens 1-0-seier mot Østerrike. Den 201 cm høye spissen var også godt fornøyd med sitt eget spill, og var spesielt glad for å ha en makker på topp.
- Det var godt å spille sammen med Michael (Owen, red. anm.). Det fungerer godt. Han er en spiller av topp klasse og jeg liker å spille sammen med ham. Det var virkelig skuffende at vi måtte bryte av fordi vi måtte forandre formasjon etter utvisningen, sier Crouch til thefa.com.
Etter at Beckham ble utvist, tok Sven-Göran Eriksson Michael Owen av banen og Crouch måtte spille ensom spiss.
– På slutten var det vanskelig der på egen hånd. Men jeg synes vi klarte oss bra. Vi fikk resultatet, og det er det som teller.

England U20-Nederland U20
England U20 spilte 2-2 mot Nederland U20 på Turf Moor i Burnley. David Raven ble byttet inn da det gjensto et kvarter, på stillingen 2-1 til hjemmelaget. Grant Leabitter (Sunderland) og Dexter Blackstock (Southampton) scoret Englands mål.
England (4-5-1): Scott Flinders(David Martin,46); Phil Ifil (David Raven, 75), Gary Barrowdale, Gary Cahill, Martin Cranie; James Morrison (Will Hoskins 62), Richard Chaplow [kaptein], Grant Leadbitter, Ryan Smith (Lee Croft, 82), Neil Kilkenny (Ian Henderson, 46); Daniel Graham (Dexter Blackstock, 46).

Oppdatert 09.10.2005 19:11