Både Baros og Cisse ut når Owen kommer inn?

The Times skriver i dag at Liverpool kommer til å kvitte seg med både Milan Baros og Djibril Cisse for å rydde plass til Michael Owen. Liverpool skal ha tatt formell kontakt med Real Madrid i går kveld.

Både Milan Baros og Djibrill Cisse blir solgt for å få råd til Michael Owen. Det tror seriøse The Times i dag. Avisens fremste fotballkorrespondent har vært i København i forbindelse med Danmark-England i går kveld, og slår bombastisk fast at Michael Owens retur til Liverpool nå er nært forestående. Han skriver at Liverpool tok formell kontakt med Real Madrid i går kveld, og at transferen, som vil koste de røde om lag £12M, sannsynligvis blir finansiert ved salg av både Milan Baros og Djibril Cisse.

The Times peker på det faktum at Owens kone, Louise, nå er gravid med parets andre barn, som en av hovedårsakene til at den lille familien nå desperat ønsker seg hjem igjen fra Spania. Owen og kona skal ha fryktet at transferen kom til å dra i langdrag, og at det ville nærme seg transferdeadline 31.august før noe skjedde. Men The Times hevder nå at ting vil skje mye raskere enn antatt.

Det forventes at Baros fullfører sin £6.5M overgang til Aston Villa i løpet av få dager, men The Times hevder altså at Rafael Benitez skal være klar for å kvitte seg med Djibril Cisse. Kjøper skal være mannen som hentet Cisse til Anfield, Gerard Houllier. Lyon-manageren har penger å bruke etter salget av Michael Essien til Chelsea, og Cisse skal stå høyt på hans ønskeliste. The Times slår også fast at Newcastle fortsatt er ute etter en ny spiss, og kan være villige til å vurdere Cisse nå som det nærmest er opplest og vedtatt at Owen forbereder seg på å returnere til Anfield.

Mirror skriver forøvrig noe i samme gate, men hevder at Real Madrid bare skal ha £10M for Owen, og at Liverpool er nær ved å avtale en låneavtale for Owen for det første året, og at den permanente overgangen først vil skje neste sommer. De regner med at Owen er Liverpool-spiller allerede før helgen.