Baros i Birmingham i går kveld?

Liverpool Daily Post hevder å sitte på informasjon om at Milan Baros var i Birmingham for å sluttføre en avtale med Aston Villa i går kveld. Landsmenn roser Morientes.

Liverpool Daily Post hevder i dag at de har rapporter som tyder på at Milan Baros var i Birmingham for å sluttføre en overgang til Aston Villa i går kveld. Den tsjekkiske toppscoreren skal ha dratt til Midlands umiddelbart etter at Liverpool returnerte fra Bulgiaria.   

Landsmenn roser Morientes
Lagkameratene og landsmennene Xabi Alonso og Luis Garcia var ikke sene med å omtale Fernando Morientes i rosende ordelag etter spissens to mål mot CSKA Sofia. Duoen tror nå El Moro er i ferd med å vise sitt potensiale som Liverpool-spiller.

- Når du spiller spiss for en stor klubb og ikke lykkes foran kassa, må du akseptere kritikken som kommer din vei. Men Fernando har trent hardt, og vært fokusert på fotballen. Vi er derfor veldig glade for at han nå gjorde to viktige mål. Han har vært toppscorer i Champions League tidligere, og jeg vet han bærer på en ambisjon om å gjøre det bra med Liverpool i Europa. Han gjorde alltid mange mål i Spania, og han besitter mye erfaring, men målene han gjorde i Bulgaria vil uansett ha gjort godt for selvtilliten hans, tror Xabi Alonso.

- Han vil bare fortsette å gjøre mål nå, og vi vil forhåpentligvis bare fortsette å forbedre oss som lag, slik at vi kan være med å kjempe om tittelen. Hele laget spilte bra i Sofia, og etter to raske mål hadde vi kontroll på kampen. Det var litt kjedelig med scoringen de fikk like før pause, legger Luis Garcia til.