Baros i troppen - Gerrard skadet på trening

Milan Baros er tatt ut i troppen til morgendagens kamp mot FBK Kaunas. Steven Gerrard fikk et spark på ankelen, og måtte haltende forlate kveldens trening i Litauen. Skaden skal imidlertid ikke være alvorlig. Rafa har trolig ikke gitt opp Figo.

Rafael Benitez ønsket ikke å snakke om fremtiden til Milan Baros på pressekonferansen før morgendagens kamp mot FBK Kaunas i Litauen. Tsjekkeren har ikke vært involvert i Liverpools to første kvalifiseringskamper til Champions League, og mange mener at de røde ikke ønsker å bruke han fordi han da ikke vil bli spilleberettiget i turneringen for en eventuell ny klubb.

Benitez var imidlertid i dag klar på at nå ønsker man å konsentrere seg fullstendig om kampen i morgen kveld. Han insisterte også på at han er godt fornøyd med tsjekkerens bidrag til laget så langt i sommerens kamper.

- Milan er en god spiller. Han jobber hardt og har scoret mål i treningskampene. Jeg er fornøyd med ham. Akkurat nå tenker jeg på kampen i morgen, og ikke på eventuelle tilbud vi får inn på våre spillere. Om han spiller eller ei i morgen, spiller ingen rolle. Han er fortsatt vår spiller. Han er her i Litauen med oss, og han er uttatt i troppen til kampen mot Kaunas fordi han gir oss andre muligheter på topp, uttalte Benitez da han ble konfrontert med at Aston Villa er ute etter spissen.

Han benektet også at Baros er misfornøyd, og insisterte på at tsjekkeren ikke på noen som helst måte har skapt noen form for intern uro.

- Han er fornøyd med tingene slik de er nå. Jeg ser spilleren på trening. Han trener virkelig bra, og han gjorde to mål mot Olympiakos på lørdag. Han spiller veldig bra for tiden. Vi får se i morgen om jeg bruker han mot Kaunas.

Da han ble spurt om Milan Baros er å finne i Liverpool når ligaspillet starter, svarte Benitez kryptisk: - Han er å finne i Liverpool i morgen.

Baros sin agent, Pavel Paska, sier følgende om saken i dag: - Ingenting er forandret. Vi har stoppet all aktivitet med tanke på å finne noen ny klubb, slik at Milan kan spille for Liverpool. Vi vil se på situasjonen igjen om to uker, og snakke med Liverpool igjen da. Ingenting kommer til å skje før dette.

Gerrard skadet på trening
Steven Gerrard måtte haltende forlate kveldens trening på S.Darius & S.Girenas stadion i Litauen, etter at han fikk seg et spark på ankelen. Skaden skal imidlertid ikke være alvorlig, og ble øyeblikkelig behandlet med is. Klubbens støtteapparat har derfor godt håp om at kapteinen skal bli spilleklar til kampen mot FBK Kaunas i andre kvalifiserende runde til Champions League i morgen kveld.

Rafa har ikke gitt opp Figo
Transfersagaen omkring Luis Figo tar visstnok aldri slutt, og spanske medier melder i dag at Liverpool ikke har gitt opp håpet om å sikre seg portugiseren. Dette nektet Benitez å kommentere på dagens pressekonferanse.

- Jeg har ingenting nytt om Figo. Vi har sittet på flyet fra Sveits i dag. Alt jeg kan si er at han er en god spiller, sier Benitez.

Enkelte kilder hevder nå at grunnen til at Figo har hentydet at han muligens blir i Real Madrid ut kontraktstiden, er at han ikke skal være fornøyd med lønnen Liverpool har tilbudt han. Han tjener £80 000 i uka i Madrid, og skal ønske mer enn de £65 000 Liverpool har tilbudt for den kommende sesongen.

Crouch hyller Liverpool-legender
Liverpools ferskeste rekrutt, Peter Crouch, håper at han kan gjøre seg like mye bemerket på Anfield som klubbens store spisslegender. Den lange spissen får trolig sin offisielle debut mot FBK Kaunas i morgen, og i den forbindelse hyller han sine forgjengere.

- Det har vært mange store spisser som har trukket i Liverpool-drakta. Michael Owen og Robbie Fowler i nær fortid, og store spillere som Kevin Keegan og Kenny Dalglish om vi går litt lenger tilbake. Jeg har mye å leve opp til, og forhåpentligvis vil jeg klare det.