Baros ivrer etter å møte gamle lagkamerater

Milan Baros har ristet av seg sin akillesskade, og håper å starte kampen mot gamle lagkamerater på Villa Park i morgen. Garcia håper på mer stabilitet, mens Crouch mener det blir vanskelig å ta igjen Chelsea.

Milan Baros vil være giret opp på å slå gamle lagkamerater, når Liverpool gjester Villa Park i morgen. Tsjekkeren er godt kjent med de rødes svake statistikk etter kamper i Champions League, og dette er noe spissen håper å utnytte. Han har ikke spilt for Villa siden han hinket av banen i ligacupkampen mot Wycombe 20.september, men ser nå ut til å ha lagt akillesproblemene bak seg.

- Jeg føler at jeg er i stand til å spille 90 minutter nå, og jeg er veldig ivrig etter å spille mot Liverpool. Jeg har ingenting å bevise overfor min gamle klubb, men jeg ønsker likevel å vise dem at jeg har blitt en enda bedre spiller, uttaler tsjekkeren til Mirror.

- Jeg gleder meg til å spille mot Liverpool. Det som skjedde var at jeg byttet klubb fordi jeg ønsket å spille førstelagsfotball. Selvsagt blir du spesielt motivert når du møter din gamle klubb, men jeg har fortsatt mange venner i Liverpool, legger han til.

- Jeg har nå trent for fullt med laget, og kjenner ingenting til akillesskaden. Får jeg ikke kjenning med skaden på nytt, ønsker jeg å spille fra start mot Liverpool, avslutter tsjekkeren.

Garcia håper på stabilitet
Stabilitet har vært mangelvare for Liverpool denne sesongen. Formsterke Luis Garcia håper imidlertid at de røde nå er på rett vei, og at de kan følge opp seieren over West Ham med en ny trepoenger på Villa Park.

- Vi må bli mer stabile, og følge opp den fine innsatsen i Champions League i midtuka. Det er det vi satser på nå, og vi må ta bedre vare på sjansene enn vi har gjort hittil i år, slår han fast.

- Vi har ikke hatt hellet med oss så langt denne sesongen, og har misbrukt mange opplagte sjanser. Det er imidlertid viktig at vi fortsetter å skape mange målsjanser, legger han til.

Crouch tror Chelsea har fått for stort forsprang
Peter Crouch uttaler at Liverpool nå har mikroskopiske sjanser til å ta igjen Chelsea i ligaen denne sesongen. Den lange spissen har faktisk større tro på at de røde kan kopiere bragden fra Istanbul, og vinne Champions League på nytt.

- Vi som ble handlet inn i sommer må begynne å finne oss til rette. Så snart det skjer, vet jeg at vi er kapable til å ta innpå Chelsea i ligaen. Men det er langt fram. At Liverpool vant Champions League i fjor var ikke en tilfeldighet. De spilte eksepsjonelt bra, og det må vi prøve å fortsette med i Europa, uttaler han til Mirror i dag.